Famagusta: Αυτό κι αν είναι huge spoiler για τη σχέση Μάικλ – Κατερίνας και είμαστε alert!
Media

Famagusta: Αυτό κι αν είναι huge spoiler για τη σχέση Μάικλ – Κατερίνας και είμαστε alert!

Famagusta: Λίγες μόλις ημέρες μετά την πρεμιέρα, η οποία καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και περιμένουμε με λαχτάρα το επόμενο, ήρθε ένα huge spoiler!

Αυτό αφορά στη σχέση της Κατερίνας και του Μάικλ! Πώς θα εξελιχθεί η σχέση των ηρώων; Η Σοφία Παυλίδου (τηλεοπτική Κατερίνα) μιλώντας στο queen.gr απάντησε!

«Είμαστε ζευγάρι εδώ και 2 χρόνια, αλλά μετά το ντοκιμαντέρ που κάνουμε στην Κύπρο αλλάζει η συμπεριφορά του, γίνεται λίγο απόμακρος, συναντά μάλιστα και ένα παλιό του φλερτ. Φτάνει στο σημείο να μου ζητήσει όχι μόνο να χωρίσουμε, αλλά και να φύγω από τη δουλειά», δήλωσε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

famagusta-(4).jpg

Ενώ συνέχισε, τονίζοντας: «Η Κατερίνα νιώθει πληγωμένη και αδικημένη, επειδή δεν της έχει φερθεί καθόλου καλά ο Μάικλ, την έχει βάλει στο περιθώριο. Αισθάνεται και ξένη εντελώς γιατί δεν έχει ζήσει όπως εκείνος στην Κύπρο. Θα κάνει μία ακραία πράξη στη συνέχεια, που είναι παράλογη, όπως παράλογα ήταν και εκείνα που γίνονταν στον πόλεμο. Μετά από αυτό αναγκάζεται πια να επιστρέψει στο Λονδίνο».

Ποια είναι η Κατερίνα

famagusta-(5).jpg

«Η Κατερίνα Σεφερτζή είναι εικονολήπτρια που ακολουθεί τον Μάικλ στην Κύπρο για να κάνουν ένα ντοκιμαντέρ. Η Κατερίνα έχει έναν εσωτερικό πόλεμο και καταλήγει να κάνει μία πράξη τόσο παράλογη, όσο αυτές που συμβαίνουν στον πόλεμο», σημείωσε ενώ η Βασιλική Τρουφάκου ως «Ιφιγένεια Χαραλάμπους» συμπλήρωσε: «η Ιφιγένεια και ο Παύλος δίνουν αυτόν τον αγώνα του να θυμούνται ότι η ζωή είναι σήμερα γιατί όντως για εκείνους υπάρχει μόνο το σήμερα.

Ποιος είναι ο Μάικλ

famagusta-(3).jpg

«Παίζω τον Μάικλ, έναν δημοσιογράφο γεννημένο στο Λονδίνο από Ελληνίδα μητέρα και Κύπριο πάτερα. Κάνω ένα ντοκιμαντέρ για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974. Οι ηθοποιοί στη σειρά αφηγούνται αληθινές ιστορίες ανθρώπων που έχουν αγνοούμενους, που έχουν υποστεί τα δεινά του πολέμου. Στην προσπάθειά μου να ερευνήσω το παρελθόν του νησιού και του λάου του, ανακαλύπτω πράγματα για το δικό μου παρελθόν. Είμαι ο αγνοούμενος γιος της οικογένειας που βρίσκεται στο κέντρο της ιστορίας. Δεν το ξέρουμε άλλα η μοίρα, μάς φέρνει κοντά και γίνομαι ο ίδιος το αντικείμενο της έρευνας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved