Media

Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά - Δαλάκα: «Γνωρίζω γιατί έφυγε»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Survivor 2024: Την οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά ανακοίνωσε απόψε (21/4) ο Γιώργος Λιανός, γεγονός που έκανε όλους τους παίκτες να εκφράσουν τη θλίψη τους για αυτή την εξέλιξη.  

«Έχω να σας κάνω μία σημαντική ανακοίνωση που επηρεάζει και τις δύο ομάδες» είπε αρχικά ο παρουσιαστής ο οποίος επεσήμανε πως ο Αλέξης έφυγε για προσωπικούς λόγους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν οικογενειακοί οι λόγοι που τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οριστικά εκτός Survivor ο Αλέξης Παππάς; Πώς το κινητό του «πρόδωσε» την οικειοθελή αποχώρηση

DIASHMOI-ALE3HS-PAPPAS-480x600.jpg.jpg

Όπως είπε και η Κατερίνα Δαλάκα η οποία είχε έρθει κοντά με τον Αλέξη Παππά και μαζί με την Ασημίνα είχαν γίνει μία πολύ καλή παρέα, γνώριζε εδώ και μέρες ότι ο Αλέξης ήθελε να αποχωρήσει, τονίζοντας πως ελπίζει όλα να είναι καλά πίσω στην Ελλάδα όπου ταξιδεύει ήδη, όπως σας αποκάλυψε το gossip-tv.

Και η Ασημίνα όμως επεσήμανε πως ο Αλέξης θα της μείνει αξέχαστος γιατί ήταν ένας από τους ανθρώπους με τον οποίο είχε έρθει κοντά μέσα στο παιχνίδι.

Όλοι οι παίκτες έδειξα να αντιμετωπίζουν με θλίψη και κατήφεια μία τέτοια εξέλιξη καθώς ο Αλέξης Παππάς ήταν ένας πολύ δυνατός παίκτης με ισχυρή προσωπικότητα.

Δείτε την αντίδραση όλων την ώρα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved