Media

Survivor 2024: Το... καρούμπαλο του Χριστόφορου & η ομάδα που κέρδισε την ασυλία & το έπαθλο φαγητού

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Survivor 2024: Ένα λαχταριστό έπαθλο φαγητού και μία ασυλία που θα τούς απάλλασσε από μία κουραστική και ψυχοφθόρα διαδικασία ψηφοφορίας, κέρδισαν οι Μπλε οι οποίοι υπερίσχυσαν από νωρίς έναντι των αντιπάλων. 

Στην τελευταία μονομαχία με σκορ 11-6 υπέρ των Μπλε, στον στίβο μάχης μπήκε ο Χριστόφορος με τον Θοδωρή και έδωσαν και οι δύο το 100% των δυνάμεών τους για τη νίκη.

Survivor: Η προειδοποίηση της Σταυρούλας στη Δαλάκα, ο... Αρκουδούλης James & η μεγάλη ανατροπή

survivor-(1).jpg

Στα μέσα του αγώνα, όμως, ο Χριστόφορος είχε έναν τραυματισμό στο κεφάλι και μάλιστα χρειάστηκε να διακοπεί ο αγώνας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύντομα ο παίκτης των Κόκκινων κατάφερε να συνέλθει και ξαναμπήκε στον στίβο μάχης, όμως ήταν ήδη αργά για να χαρίσει νίκη στην ομάδα του αφού ο Θοδωρής κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά και κέρδισε τον τελευταίο πόντο για την ομάδα του, χαρίζοντάς της και τη νίκη για τον πρώτο αγώνα ασυλίας και το έπαθλο φαγητού.

Λίγο μετά τον αγώνα οι Μπλε πανηγύρισαν για τη νίκη τους και φυσικά πήγαν με πολλή χαρά για να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού που ήταν ένα μπέργκερ και μία λαχταριστή πίτσα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τον τελευταίο πόνο που έφερε τη νίκη των Μπλε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved