Αυτές είναι οι σημαντικότερες τηλεοπτικές κόντρες του 2013!
Fun Lists

Αυτές είναι οι σημαντικότερες τηλεοπτικές κόντρες του 2013!

Το 2013 σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια χρονιά γεμάτη τηλεοπτικές κόντρες!


Από τη στιγμή που έσκασε η "βόμβα "της μεταγραφής Σκορδά-Λιάγκα, συνεργασίες διαλύθηκαν και φιλίες χάλασαν! Το ζευγάρι βρέθηκε απέναντι από το "Πρωινό Mou" και απέναντι από τους Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού... Μία κόντρα ξεκίνησε τον Οκτώβριο και οι μπηχτές τους δίνουν και παίρνουν ακόμα! Από αυτή την τηλεοπτική "μετακόμιση" μια φιλία χάλασε... Αυτή του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Γιώργο Λιάγκα!

Περρής-Αρναούτογλου: Μία κόντρα δίχως τέλος!

«Ήταν πάρα πολύ χαριτωμένο που έβλεπες τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παλικαράκι στα 25 του χρόνια, να πηγαίνει σαν το κατσίκι πάνω στα βουνά. Είχε μια φρεσκάδα... Αν περάσουν τα χρόνια και κυνηγάς τη φρεσκάδα (που, πλέον δεν έχεις), δημιουργεί την ίδια εντύπωση που δημιουργείται όταν βλέπεις κάποιους 60άρηδες που ήταν εραστές στα 30 τους και χρησιμοποιούν ακριβώς τα ίδια παλιομοδίτικα κόλπα. Ο Αρναούτογλου μου δίνει την εντύπωση ότι πολλές φορές κυνηγάει... τον εαυτό του. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας δείξει τον νέο του εαυτό, ο οποίος είναι σίγουρο ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Η συσκευασία στο νέο "κορμί - εικόνα", αντίληψη του παλιού Γρηγόρη, είναι μια μεγάλη αντίφαση που δεν ξέρω πώς θα την ξεπεράσει ο ίδιος. Την ξεπετάει προφανώς με δουλειά, γιατί είναι δουλευταράς, αλλά θα έπρεπε να σταματήσει να κυνηγάει έναν εαυτό που πλέον ανήκει στο παρελθόν» είχε πει ο Βαγγέλης και ο Άρνι απάντησε λέγοντας πως ο Περρής φτάνει τα 60 και λέει και κάνει ακόμη τα ίδια πράγματα και πως όλη αυτή η στάση του πηγάζει από το γεγονός πως ο ίδιος πήρε την εκπομπή του Βαγγέλη στο ραδιόφωνο αμέσως όταν αποχώρησε εκείνος. Φυσικά δεν έμειναν εκεί η κόντρα συνεχίστηκε και συνεχίζεται!

Η Ντέπυ Γκολεμά "κάρφωσε" τον Πέτρο Κωστόπουλο μιας και είπε ότι το Μεγάλο Κανάλι επέλεξε αυτόν που κατέστρεψε δύο γενιές δημοσιογράφων και έτσι μια νέα κόντρα ξέσπασε. Ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε μέσα από το "Πρωινό Mou" στην τηλεκριτικό λέγοντας ότι πρόκειται για μια γυναίκα που δοκίμασε να κάνει τηλεόραση και απέτυχε και ότι θέλει σαν τρελή να ξανακάνει, αλλά δεν της κάνουν καμία πρόταση.

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε χιούμορ σχετικά με τις τέσσερις γυναίκες του Στέλιου Ρόκκου στο "Πρωινό". Ο τραγουδιστής ξέσπασε και σχολίασε την αχαριστία του παρουσιαστή, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τον παρακαλούσε να πάει στην εκπομπή του για να ανέβει η τηλεθέαση.
Ο Βαγγέλης Περρής μέσα από τη στήλη του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" πολλές φορές έριξε τις μπηχτές του στον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Smart Face! O δε Δημήτρης "πέταξε" τις σπόντες του, όταν είχε καλεσμένη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ενώ έκανε κάποια συντακτικά λάθη, δεν είπε τίποτα στην Κωνσταντίνα ο Βαγγέλης. «Δεν το παίρνει να διορθώσει την Σπυροπούλου», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από το "Πρωινό Μοu" σύγκρινε την τωρινή σχέση της Ευαγγελίας Αραβανή με την προηγούμενη. Το μοντέλο και παρουσιάστρια του απάντησε ότι δεν έχει το δικαιωμα να σχολιάζει την προσωπική της ζωή. Ο δε Δημήτρης φυσικά της ζήτησε συγνώμη αλλά "πέταξε και το καρφί" του ότι δεν έχει κάποια επαγγελματική πορεία για να ασχοληθεί κάποιος με αυτήν.

Μία άλλη κόντρα, που ξεχωρίσαμε το 2013 είναι αυτή του Νίκου Μουρατίδη με την Ροζίτα Σώκου! Η κριτικός σε συνέντευξη, που έδωσε, εξέφρασε τη γνώμη της για την Μελίνα Μερκούρη λέγοντας πως ήταν "ελεεινή ηθοποιός". Ο Νίκος Μουρατίδης θέλησε να υπερασπιστεί την αξέχαστη Μελίνα και απάντησε στην κριτικό "Η Μελίνα είναι υπεράνω ταλέντου. Ήταν ένα άστρο λαμπερό και μοναδικό. Η κ. Ροζίτα Σώκου, δυστυχώς, δεν ήταν τίποτα. Χρόνια ολόκληρα μας πρήζει με τον Νουρέγιεφ και διάφορους άλλους «φίλους» της, που δεν διστάζει μετά θάνατο να τους ξεμπροστιάζει", τόνισε ο Μουρατίδης και συνέχισε: «Γιατί δεν το έκανε όταν ζούσαν; Η Μελίνα ήταν μια όμορφη, σέξι και παθιασμένη γυναίκα. Η κ. Σώκου είναι μια άσχημη, ανέραστη και μανιοκαταθλιπτική γυναίκα». Τη συνέχεια την είδαμε στις τηλεοράσεις, όπου η κριτικός απάντησε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που του αρέσει να βρίζει τους άλλους και η κόντρα τους καλά κρατεί!

Πριν φύγει το 2013 μια νέα κόντρα ξέσπασε! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσω της εκπομπής "τα Καρντάσιανς" έκανε μια δήλωση για τον αδερφό του, Σάκη, που έμεινε δίχως δουλειά. Την επόμενη μέρα το "Πρωινό" πρόβαλε το βίντεο και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις δηλώσεις του Άρνι! Οι πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη να είναι ενοχλημένος από τα λεγόμενα του παρουσιαστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved