Η αμίμητη ατάκα του Λιάγκα στη Φαίη «Ξεφτιλίσου για τα νούμερα», η συνέντευξη του Σεφερλή και ένας ξαφνικός χωρισμός!
Fun Lists

Η αμίμητη ατάκα του Λιάγκα στη Φαίη «Ξεφτιλίσου για τα νούμερα», η συνέντευξη του Σεφερλή και ένας ξαφνικός χωρισμός!

Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής την πρώτη εβδομάδα της προβολής της εκπομπής του Mega με μία να ηγείται στα νούμερα τηλεθέασης, όμως στα τοπ θέματα της εβδομάδας στο gossip-tv.gr όπως εσείς τα αναδείξατε με τα κλικ σας, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ήταν εκείνοι που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σας.

Μάλιστα, την πρώτη και τη δεύτερη θέση της πεντάδας των τοπ θεμάτων, κατέχουν θέματα όπου πρωταγωνιστούν οι δύο παρουσιαστές του πρωινού του ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση βρέθηκε το ζευγάρι όταν ο Λιάγκας είδε μπροστά του με μίνι την γυναίκα του και... έμεινε ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η... αμίμητη ατάκα του Γιώργου Λιάγκα «Ξεφτιλίσου κι άλλο να ανεβάσουμε τα νούμερα» όταν η παρουσιάστρια έπαιξε ένα παιχνίδι με φαγητά με τον καλεσμένο τους Νίκο Μουτσινά. Στη τρίτη θέση των τοπ θεμάτων αναδείξατε την άγνωστη εγκυμοσύνης γνωστής τηλεπαρουσιάστριας η οποία κατάφερε να την κρατήσει κρυφή ακόμα και όταν το κοριτσάκι της ήταν πέντε μηνών σε ηλικία.
Στην τέταρτη θέση των προτιμήσεών σας ήρθε η πρώτη συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή στην πρεμιέρα της εκπομπής του, μαντέψτε από ποιον. Και τέλος, την πεντάδα έκλεισε ο χωρισμός πασίγνωστου ζευγαριού της ελληνικής showbiz.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved