Eurovision 2015: Ήβη Αδάμου: Ποια η γνώμη της για το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής;
Eurovision

Eurovision 2015: Ήβη Αδάμου: Ποια η γνώμη της για το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής;

Η Ήβη Αδάμου σε συνέντευξή της μίλησε για την εμπειρία της στην Eurovision και σχολίασε την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου.

Επειδή πήγες στη Eurovision και έχεις την εμπειρία του θεσμού, ποια είναι η γνώμη σου για το τραγούδι της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου που εκπροσωπεί την Ελλάδα, αλλά και εκείνο του Γιάννη Καραγιάννη, που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο;
«Καταρχήν είμαι χαρούμενη που και τα δύο παιδιά είναι από την Κύπρο. Έχω ακούσει και τα δύο τραγούδια, μου άρεσαν πολύ, πιστεύω ότι θα πάνε καλά και εύχομαι και στους δύο από την καρδιά μου καλή επιτυχία!».


Αν θυμάμαι καλά, κάτι παρόμοιο έγινε και τη χρονιά που πήγες εσύ: η Ελευθερία Ελευθερίου εκπροσώπησε την Ελλάδα κι εσύ την Κύπρο. Όπως γίνεται και τώρα...
«Ε ναι, άλλωστε Ελλάδα και Κύπρος δεν απέχουν και πάρα πολύ. Νομίζω είναι δύο χώρες που μοιάζουν σε πολλά - ακόμη και οι άνθρωποί τους. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη από αυτό το θεσμό. Όταν πήγα, στην αρχή, δεν ήξερα τι με περίμενε και δεν αφηνόμουν ούτε μπορούσα να το ευχαριστηθώ, όμως στην πορεία το καταχάρηκα και το απόλαυσα με όλη μου την ψυχή. Είναι ένα μεγάλο πάρτι, ένας ωραίος θεσμός... Πέρασα καταπληκτικά! Αν μπορώ να συμβουλεύσω κάτι τους δύο διαγωνιζόμενους από την Ελλάδα και την Κύπρο μας, αυτό θα ήταν να το χαρούν με όλη τους την καρδιά και να μη δώσουν σημασία σε οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να βρεθεί στο δρόμο τους», δήλωσε στο «Down Town Κύπρου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved