Eurovision 2019: Το σοβαρό πρόβλημα στην πρόβα της Τάμτα - Η ανακοίνωση του ΡΙΚ
Eurovision

Eurovision 2019: Το σοβαρό πρόβλημα στην πρόβα της Τάμτα - Η ανακοίνωση του ΡΙΚ

Eurovision 2019: Μπορεί η δεύτερη πρόβα της Τάμτα για την Κύπρο να πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία όσον αφορά στην σκηνική της παρουσία, ωστόσο αν κανείς παρατηρήσει καλύτερα τα πλάνα που έδωσε η EBU, θα διαπιστώσει πως υπήρχε τεχνικό πρόβλημα στον ήχο.

Και αυτό γιατί δεν είχε συντονιστεί ο ήχος του δικού της μικροφώνου με αυτόν των τραγουδιστών που τη συνοδεύουν στα φωνητικά.

Τόσο η εκπρόσωπος της Κύπρου, όσο και το ΡIK ζήτησαν να γίνει νέα πρόβα ήχου. Λίγο μετά, το κρατικό κανάλι της Κύπρου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

«Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε ότι κατά τις πρόβες σήμερα προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα με το οποίο δεν τηρήθηκε η ισορροπία μεταξύ των μικροφώνων. Η αντιπροσωπεία υπέβαλε αίτημα για νέο ακουστικό έλεγχο, το οποίο έγινε αποδεκτό και η πρόβα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι. Τα ζητήματα που προέκυψαν ήταν εκεί και στη συνέχεια διορθώθηκαν».

Η ανακοίνωση

Σχετικά με την εμφάνιση της δεύτερης πρόβας της, η τραγουδίστρια άνοιξε την αυλαία και λίγο πριν το πρώτο ρεφρέν εμφανίστηκαν οι χορευτές.

Η Τάμτα, η οποία ανεβαίνει συνέχεια στα προγνωστικά, με ολόμαυρες μπότες και σακάκι εντυπωσίασε on stage ενώ από μέσα φορούσε το λαμπερό φόρεμά της.
Οι χορευτές ντυμένοι στα μαύρα φορώντας καπέλα την πλαισίωναν.
Στη "γέφυρα" του τραγουδιού, «Replay» οι χορευτές έβγαλαν το σακάκι της Τάμτα κι αποκαλύφθηκε το εντυπωσιακό κορμάκι που φοράει, το οποίο ήταν αρκετά σέξι κι αποκαλυπτικό με κρόσσια και κρυστάλλους. Στα κουπλέ οι κινήσεις των χορευτών αλλά και της ερμηνεύτριας ήταν πιο απαλές ενώ στα ρεφρέν πιο έντονες. Να σημειώσουμε ότι τη χορογραφία του τραγουδιού υπογράφει η Sasha Jean Baptiste.

Στο τέλος, η Τάμτα έμεινε στο κέντρο και οι χορευτές έπεσαν στο πάτωμα.
Γύρω από την Τάμτα υπήρχαν 6 άσπρες κολώνες με μπλε γραμμές οι οποίες με ένα εντυπωσιακό εφέ... εξαφάνισαν τους χορευτές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον Α' Ημιτελικό την Τρίτη 14 Μαΐου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved