Eurovision 2022: Η ανάρτηση της συγγραφέως του Χάρι Πότερ για την Αμάντα
Eurovision

Eurovision 2022: Η ανάρτηση της συγγραφέως του Χάρι Πότερ για την Αμάντα

Eurovision 2022 τελικός: Η σκηνική της παρουσία και η ερμηνεία της Αμάντα Γεωργιάδη στο «Die Together» εντυπωσίασαν όχι μόνο την Ευρώπη αλλά και την συγγραφέα του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό πως η Αμάντα της άρεσε πολύ και πως ο σύζυγος της εγκρίνει αυτή την επιλογή της Ελλάδας.

«Πολύ μου άρεσε αυτό. Και ο “μουσικά” χαρισματικός σύζυγος το εγκρίνει επίσης. Δυνατός στίχος, αυτό» έγραψε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Pala Olimpico έδωσε για μια ακόμη φορά η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία ερμήνευσε το «Die together», μια ιδιαίτερα συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική αυτοβιογραφική μπαλάντα, διεκδικώντας την καλύτερη θέση για την Ελλάδα στον Τελικό της 66ης Eurovision.

Η λιτή αλλά ταυτόχρονα ευρηματική σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής, που φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού, η γρήγορη εναλλαγή των ακτίνων του φωτός που εστιάζει στα μάτια της ερμηνεύτριας, μέσα από τα οποία «ζωντανεύει» επί σκηνής μια αληθινή ιστορία απόλυτης αγάπης, συνθέτουν ένα ονειρικό θέαμα υψηλής αισθητικής, που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και τις κριτικές επιτροπές, ήδη, από τη βραδιά του Α’ Ημιτελικού, και της χάρισε την όγδοη θέση στον Τελικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved