Eurovision 2023 - Tελικός: Το μεγάλο φαβορί, η Loreen από τη Σουηδία, στο stage του διαγωνισμού
Corinne Cumming 2023
Eurovision

Eurovision 2023 - Tελικός: Το μεγάλο φαβορί, η Loreen από τη Σουηδία, στο stage του διαγωνισμού

Eurovision 2023 - Τελικός: Η μεγάλη στιγμή να δώσει η Loreen τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής για να οδηγήσει τη διοργάνωση της Eurovision του χρόνου στην πατρίδα της, τη Σουηδία, έφτασε! 

Η Σουηδή καλλιτέχνις την περασμένη Τρίτη (9/5) έκανε το Liverpool Arena να σείεται από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες μετά την εμφάνισή της on stage, την ίδια ώρα που τα γραφεία στοιχημάτων επέμεναν πως θα είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού.

Το ίδιο συνέβαινε με τα προγνωστικά μέχρι και την ώρα που ξεκίνησε ο αποψινός τελικός μιας και ήθελαν τη Σουηδία να το «σηκώνει». Βέβαια, βρίσκει σθεναρή... αντίδραση από τους λάτρεις του τραγουδιού της Φινλανδίας, όμως σημασία έχει πως όλα τα στοιχήματα συμφωνούν πως του χρόνου ο διαγωνισμός θα πάει... βόρεια!

Sweden: Loreen -

Η Loreen ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού το 2012 έχοντας την... τριπλέτα της επιτυχίας στο τσεπάκι της με τη φωνή της, την ξεχωριστή καλλιτεχνική της έκφραση και τους στίχους του τραγουδιού που μιλάνε κατευθείαν στην... καρδιά!

Στη δεκαετία -και βάλε- που μεσολάβησε από τότε, η Loreen συνέχισε να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται καλλιτεχνικά, εξερευνώντας νέους τρόπους για να εκφράζει τη δημιουργικότητά της.

Loreen-1.jpg

Όπως και στον Α' Ημιτελικό (σ.σ. άλλωστε δεν επιτρέπονται από την EBU αλλαγές στην εμφάνιση των καλλιτεχνών on stage μετά την πρόβα), η Loreen εμφανίστηκε on stage με μία ολόσωμη φόρμα σε nude χρωματισμούς και μακριά νύχια.

Σχετικά με την κατασκευή το light box είναι πια σε μια μικρότερη εκδοχή από αυτή που είδαμε στο Melodifestivalen της Σουηδίας όπου και πήρε η Loreen το εισιτήριο για τον διαγωνισμό στο Λίβερπουλ από τους συμπατριώτες της. Το light box πάνω στο οποίο κινείται η τραγουδίστρια καθ' όλη τη διάρκεια της ερμηνείας της είναι ανυψωμένο από το έδαφος, έτσι ώστε το κάτω τμήμα να μπορεί να μετακινηθεί με τροχούς. Η σκηνή και η οθόνη LED έμοιαζαν με μια θάλασσα από καπνό που γύριζε και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Άραγε θα πείσει την Ευρώπη η Loreen να της δώσουν την πρώτη θέση έναντι των Φινλανδών; Θα δείξει...

loreen.jpg

Δείτε την εμφάνιση της Loreen στον μεγάλο τελικό!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved