Eurovision 2023 Τελικός - Κύπρος: Μάγεψε με την εμφάνισή του on stage ο Andrew Lambrou
Sarah Louise Bennett
Eurovision

Eurovision 2023 Τελικός - Κύπρος: Μάγεψε με την εμφάνισή του on stage ο Andrew Lambrou

Eurovision 2023 Τελικός: Τα δυνατά του έβαλε επί σκηνής ο Andrew Lambrou ο οποίος σε αντίθεση με τον Έλληνα εκπρόσωπο, Victor Vernicos στον Β' Ημιτελικό, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον αποψινό (13/5) τελικό! 

O Andrew Lambrou ερμήνευσε το τραγούδι του Break A Broken Heart με πολύ συναίσθημα και κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα του κοινού, όπως ακριβώς συνέβη και την περασμένη Πέμπτη (11/5).

Ο Κύπριος εκπρόσωπος είχε ως στόχο, όταν πρωτοξεκινούσε αυτό το ταξίδι να κάνει περήφανους τους γονείς του που κατάγονται από την Κύπρο. Ο ίδιος, παρ' όλο που δεν γεννήθηκε στο νησί και ζει μόνιμα στην Αυστραλία, είχε πάντα στενούς δεσμούς με τις ρίζες του και όταν ενεπλάκη με τη Eurovision ένιωθε περήφανος που «φορούσε» τα χρώματα της Κύπρου.

Cyprus: Andrew Lambrou -
Andrew Lambrou rehearsing Break A Broken Heart for Cyprus at the Second Rehearsal of the Second Semi-Final at Liverpool ArenaSarah Louise Bennett

Ο Andrew λοιπόν, όπως ακριβώς συνέβη και στην πρώτη του εμφάνιση που του έδωσε και την πρόκριση για τον τελικό, μάγεψε με την ερμηνεία του και τη σκηνική παρουσία του. Μπορεί ενδυματολογικά να μη φορούσε κάτι πολύ εκκεντρικό αλλά ακριβώς αυτή η απλότητα ήταν που εντυπωσίασε τους θεατές οι οποίοι έδωσαν περισσότερη βάση στην ερμηνεία του και φυσικά στο εντυπωσιακό σκηνικό που είχε στηθεί on stage, με τα χρώματα της φωτιάς και το στοιχείο του νερού να πρωταγωνιστούν.

Μετά την εμφάνισή του φυσικά το twitter πήρε φωτιά, με τον γυναικείο πληθυσμό να γράφει αποθεωτικά σχόλια για τον γοητευτικό Andrew και τους eurofans να μιλούν για μία πολύ εντυπωσιακή σκηνική παρουσία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνιση του Andrew Lambrou στον μεγάλο τελικό:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved