Eurovision 2023: Αποθέωση από το BBC για την εμφάνιση του Έλληνα εκπροσώπου, Victor Vernicos!
Victor Vernicos rehearsing What They Say for Greece at the First Rehearsal of the Second Semi-Final at Liverpool Arena
Sarah Louise Bennett
Eurovision

Eurovision 2023: Αποθέωση από το BBC για την εμφάνιση του Έλληνα εκπροσώπου, Victor Vernicos!

Eurovision 2023 - Β' Ημιτελικός: Μπορεί τα στοιχηματικά γραφεία να δίνουν αποκλεισμό της Ελλάδας στον τελικό, όμως το BBC αλλά και το επίσημο site της Eurovision έκαναν διθυραμβικά σχόλια για τον Victor Vernicos.

Η εμφάνιση του 16χρονου Έλληνα εκπροσώπου εμφανίστηκε στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού δίνοντας ενέργεια και δυναμισμό και παρ' όλο που ήταν μόνος του on stage, κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού. Αλλά και του BBC καθώς στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ανέφερε ως «υπέροχη» εμφάνιση αυτή του Victor Vernicos.

«Ξέρεις τι λένε... Είναι μία υπέροχη εμφάνιση» ήταν το σχόλιο του BBC στο βίντεο με την εμφάνιση του Έλληνα καλλιτέχνη, σε ένα λογοπαίγνιο με τον τίτλο του τραγουδιού του Βίκτωρα «What they say».

Όμως και η επίσημη σελίδα της Eurovision στο διαδίκτυο είχε έναν καλό λόγο για τον Βίκτωρα και την ελληνική συμμετοχή καθώς χαρακτήρισαν τον καλλιτέχνη το πιο cool παιδί στη Eurovision, κάνοντας επίσης λογοπαίγνιο με τον τίτλο του τραγουδιού του Victor:

«Βίκτωρας = Το πιο κουλ παιδί στη Eurovision. Να τι λένε» έγραψε το Eurovision.tv ως σχόλιο πάνω από το βίντεο με την εμφάνιση του Έλληνα εκπροσώπου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved