Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις
Eurovision

Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις

Eurovision 2024: Μεγάλες αλλαγές έρχονται στον φετινό διαγωνισμό.

Για πρώτη φορά, οι καλλιτέχνες από τις Big 5 – Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο – και τη διοργανώτρια Σουηδία θα παρουσιάσουν ζωντανά τις συμμετοχές τους κατά τη διάρκεια των ημιτελικών.

Eurovision 2024: H επική αντίδραση Ισπανού YouTuber όταν άκουσε το Zari της Σάττι έγινε Viral

esc_greece_rgb

Η Ebba Adielsson, παραγωγός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024, δήλωσε ότι:
“Πιστεύουμε ότι αυτή η αλλαγή δίνει στις πέντε μεγάλες χώρες και στη διοργανώτρια χώρα πιο δίκαιους όρους ανταγωνισμού στον μεγάλο τελικό, καθώς έχουν πλέον την ευκαιρία να εμφανιστούν “πραγματικά” στη σκηνή του ημιτελικού. Είναι επίσης κέρδος τόσο για το κοινό στην αρένα όσο και για τους τηλεθεατές στο σπίτι, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά όλες τις χώρες που διαγωνίζονται φέτος πριν από τον Μεγάλο Τελικό”.

Ο Martin Österdahl, εκτελεστικός επόπτης του Διαγωνισμού, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις αλλαγές:

EUROVISION.webp

“Επιτέλους θα δούμε τις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης και τις διοργανώτριες χώρες να ερμηνεύουν πλήρως τα τραγούδια τους στους ημιτελικούς, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη περισσότερη ψυχαγωγία για τους οπαδούς και τους τηλεθεατές και, όπως σε όλους τους προκριματικούς, οι Big 5 και η διοργανώτρια χώρα έχουν τώρα την ευκαιρία να ερμηνεύσουν ζωντανά τα τραγούδια τους δύο φορές στη σκηνή της Eurovision.”

Επιπλέον, όπως αναφέρει ο ogaegreece.com το Σάββατο 11 Μαΐου, η ψηφοφορία θα ξεκινήσει λίγο πριν από το πρώτο τραγούδι. Οι τηλεθεατές στο σπίτι θα μπορούν να ψηφίσουν κατά την παρουσίαση των τραγουδιών, αντί να περιμένουν μέχρι να παρουσιαστούν όλες οι συμμετοχές

Η Ebba Adielsson, παραγωγός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024, σχολίασε πως:

“Η ψηφοφορία για τον τελικό άνοιξε προηγουμένως, όταν και οι 26 συμμετοχές ολοκλήρωσαν το τραγούδι. Αντ’ αυτού, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους θεατές να συμμετέχουν από την αρχή – αν δείτε κάτι που σας αρέσει, θα πρέπει να μπορείτε να ψηφίσετε αμέσως. Μπορείτε επίσης, φυσικά, να περιμένετε μέχρι την ανακεφαλαίωση (recap) στο τέλος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
Το SVT έχει θετική εμπειρία με αυτή τη διαδικασία ψηφοφορίας στο Melodifestivalen. Επιπλέον, υπάρχουν τηλεθεατές σε άλλα μέρη του κόσμου που θέλουν να ψηφίσουν και θέλουμε να τους δώσουμε μια καλύτερη ευκαιρία να συμμετάσχουν στο αποτέλεσμα. Τώρα δεν χρειάζεται να βάλουν ξυπνητήρι στη μέση της νύχτας”.

Malmo_Host_City_Eurovision_2024.jpg

Ο Martin Österdahl συμπληρώνει:
“Μέχρι την έναρξη της ψηφοφορίας για τον Μεγάλο Τελικό, κάθε τραγούδι που συμμετέχει θα έχει παρουσιαστεί στη σκηνή, οπότε οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλες τις εμφανίσεις για τη νίκη στο φετινό σόου. Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision εξελίσσεται πάντα και με περισσότερες εμφανίσεις και ευκαιρίες ψήφου υπόσχεται να είναι η πιο συναρπαστική τελετή μέχρι τώρα!”

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι: Αγνώριστη σε σειρά πριν 12 χρόνια-Σε ρόλο ηθοποιού πριν τις επιτυχίες

Eurovision 2024: Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά τις αντιδράσεις για τον στίχο του τραγουδιού

Eurovision 2024: «Φωτιά» στα στοιχήματα! Αυτά είναι τα 3 μεγάλα φαβορί & η θέση που δίνουν στη Σάττι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved