Μεγάλες & σημαντικές αλλαγές έρχονται στη Eurovision - Οι επίσημες ανακοινώσεις των διοργανωτών!
Eurovision

Μεγάλες & σημαντικές αλλαγές έρχονται στη Eurovision - Οι επίσημες ανακοινώσεις των διοργανωτών!

Eurovision 2024: Μεγάλες αλλαγές έρχονται φέτος στις μεγάλες βραδιές των ημιτελικών και του λαμπερού τελικού ανάδειξης του καλύτερου τραγουδιού της Ευρώπης, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών! 

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα (12/3) οι αλλαγές αυτές είναι ριζικές και μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τον διαγωνισμό.

Κοζάκου για Σάττι & Zari: Άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τη Eurovision, γράφουν κατεβατά

marina-satti-fousta-(2).png

Και αυτό γιατί πλέον θα βλέπουμε από την αρχή μέχρι το τέλος τις συμμετοχές των Big 5, δηλαδή των πέντε χωρών που πάντα είχαν μία ειδική μεταχείριση στον θεσμό. Ο λόγος για την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία αλλά και τη διοργανώτρια χώρα που φέτος είναι η Σουηδία.

Φέτος, λοιπόν δεν θα δούμε ένα μικρό απόσπασμα των τραγουδιών των παραπάνω χωρών όπως είχαμε συνηθίσει αλλά οι εκπρόσωποί τους θα εμφανιστούν κανονικά στη σκηνή. Μάλιστα, θα εμφανιστούν στους ημιτελικούς που έχουν κληρωθεί να ψηφίσουν εκείνο το βράδυ τις υπόλοιπες συμμετοχές.

Μία άλλη σημαντική αλλαγή είναι ότι η ψηφοφορία δεν θα ξεκινάει πλέον όταν θα ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις των χωρών που συμμετέχουν σε κάθε ημιτελικό αλλά οι γραμμές θα ανοίγουν με το που θα ξεκινούν οι εμφανίσεις των χωρών στη σκηνή. Έτσι, οι τηλεθεατές ανά τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν σε πραγματικό χρόνο μία χώρα που τους αρέσει.

Δείτε παρακάτω το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved