Eurovision 2024 – Σάττι: Ο λόγος που ντρεπόταν για την καταγωγή της και ο ρατσισμός!
Instagram / athanasios_alevras
Eurovision

Eurovision 2024 – Σάττι: Ο λόγος που ντρεπόταν για την καταγωγή της και ο ρατσισμός!

Eurovision 2024: Για τα παιδικά της χρόνια, τα οποία χαρακτηρίζονται από ρατσισμό λόγω της καταγωγής του πατέρα της, έχει μιλήσει η Μαρίνα Σάττι.

Συγκεκριμένα, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Στούντιο 4» η Μαρίνα Σάττι είχε αποκαλύψει για την καταγωγή των γονιών της:

Eurovision 2024: Ανέβηκε κι άλλη θέση στα στοιχήματα η Σάττι με το Zari - Μπήκε στη 10άδα

satti-marina.jpg

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου».

475b1383-marina-satti-2.jpg

Για τις διαφορετικές κουλτούρες και τον τρόπο με τον οποίο την επηρέασαν από την παιδική της ηλικία η ίδια ανέφερε:

«Μεγαλώνοντας και κοιτάζοντας πρόσφατα φωτογραφίες, είδα κάποιες εικόνες που δικαιολογούν πολλά πράγματα στη συνέχεια της ζωής μου. Όπως οι εικόνες από το Σουδάν, με την οικογένεια, με τις θείες, μία μίξη πολύ έντονη. Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από όσο δέχτηκαν εκείνον στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ας πούμε πως εκεί ερχόμαστε από μια χώρα που είμαστε κάπως πιο μπροστά σε κάποια πράγματα. Επίσης, ήταν η οικογένεια «του άντρα στο Σουδάν». Η γιαγιά μου και η θεία μου είχαν δυο χαρακιές στο μάγουλο, κάτι που το κάνουν στις φυλές εκεί για να δείχνουν από πού είναι και πού ανήκουν».

Το 2022 στην εκπομπή The 2Night Show η Μαρίνα Σάττι είχε αποκαλύψει για την καταγωγή του πατέρα της:

1675169945557-369103201-SATTI.jpg

«Ο πατέρας μου είναι από το Σουδάν, έχω πάει αρκετές φορές και ήταν πολύ ωραία. Δύσκολα βέβαια τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης να σπουδάσει.

Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου από το φροντιστήριο. Είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένο, ειδικά τότε και στην Κρήτη να βλέπουν έναν μαύρο άνδρα. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο είδε πρώτη φορά μαύρο άνδρα από κοντά, όταν γνώρισε τον πατέρα μου. Θαυμάζω τη μαμά μου για εκείνη την εποχή. Σήμερα φυσικά είναι αστεία αυτή η κουβέντα».

Eurovision 2024 – Μεκνούν Γιασάρ: Από την Κομοτηνή στο Μάλμε! Ποιος είναι ο χορογράφος της Σάττι;

Eurovision 2024: Ενώ η Ελλάδα «διχάζεται» για το «Ζάρι», η Ευρώπη έχει δώσει ήδη θέση στη Σάττι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved