Eurovision 2024: Πόσο κόστισαν τα ρούχα της Μαρίνας Σάττι στο video clip;
Eurovision

Eurovision 2024: Πόσο κόστισαν τα ρούχα της Μαρίνας Σάττι στο video clip;

Eurovision 2024: Βάζει πλώρη για πεντάδα η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι να ανεβαίνει συνεχώς στα προγνωστικά! Πόσο όμως κόστισαν τα ρούχα της στο video clip που έχει κάνει χαμό; 

Το ελληνικό τραγούδι με τον για πολλούς εθιστικό ρυθμό είναι νούμερο ένα trend στο Youtube συγκεντρώνοντας πάνω από 3,5 εκατομμύρια προβολές και 1 εκατομμύριο στο Spotify.

«Έχω να νιώσω τέτοια δόνηση από την Έλενα Παπαρίζου. Η Μαρίνα πέραν από το ότι είναι μία καταπληκτική καλλιτέχνης, έχει σπουδάσει υποκριτική, έχει σπουδάσει μουσική, είναι φωνάρα και ενώνει κόσμους. Έχω να νιώσω αυτή την δόνηση από την Παπαρίζου», θα πει ο Φωκάς Ευαγγελινός που θα επιμεληθεί τη σκηνική παρουσία της Σάττι στη σκηνή του Μάλμε.

Eurovision 2024 – Σάττι: Ο λόγος που ντρεπόταν για την καταγωγή της και ο ρατσισμός!

Satti

Το εύρημα που ετοιμάζει ο Ευαγγελινός για τη Σάττι είναι το μονοπλάνο.

Κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί σε παλαιότερο βιντεοκλίπ της 36χρονης.

Όπως στη «Μάντισσα», έτσι και τη βραδιά της Eurovision μια κάμερα θα είναι μόνο πάνω στη Μαρίνα Σάτι και μέσα στο πλάνο θα μπαίνουν χορευτές κι άλλα στοιχεία της παρουσίασης.

Η φούστα των 1.000 ευρώ που φόρεσε η Μαρίνα Σάττι

Την έχει φορέσει η Μadonna, την έχει φορέσει η Rihanna, η Dua Lipa όπως και δεκάδες fasionistas ανά τον κόσμο με τη vogue μάλιστα να αναρωτιέται:

«Γιατί όλοι στη μόδα φορούν την φούστα της Chopova Lowena»

Ήρθε η ώρα της Μαρίνας Σάττι να φορέσει την it φούστα των 1000 ευρώ. Φέρει την υπογραφή του λονδρέζικου brand Chopova Lowena με τα περίτεχνα πλισέ, τα διαφορετικά καρό και την παχιά δερμάτινη ζώνη με κρίκους.

Το «statement» ντύσιμο των 2.000 ευρώ

Αλλά η κιλτ φούστα δεν είναι το μοναδικό fashion κομμάτι που φόρεσε η Σάττι αλλά είχε φορέσει ένα φόρεμα – κορσέ του Jean Paul Gaultier που κοστίζει κάτι λιγότερο από 1000 ευρώ. Το συνδύασε με τα δετά κατακόκκινα mule που κοστίζουν όπως βλέπουμε 998 ευρώ.

Ορισμένοι εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους πως θα καταφέρει να βγάλει αυτή την ψηλή νότα στον διαγωνισμό.

Με την αποστομωτική απάντηση να έρχεται με ένα βίντεο από το μακρινό 2009. Ήταν 14 χρόνια πριν όταν η 22χρονη Μαρίνα τραγουδούσε άριες μπροστά στο κοινό.

Ήταν η χρονιά που πήρε πτυχίο κλασικού τραγουδιού και πιάνου πριν μετακομίσει στη Βοστώνη για να σπουδάσει με υποτροφία στο Berklee.

Η 36χρονη που ξεκίνησε από το λυρικό τραγούδι, ασχολήθηκε με την τζαζ και τη reggaeton και κατάφερε να αποκτήσει ένα δικό της προσωπικό ήχο με πολλά έθνικ στοιχεία από την ελληνική αλλά και αραβική παράδοση.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024 – Σάττι: Ο λόγος που ντρεπόταν για την καταγωγή της και ο ρατσισμός!

Eurovision 2024 – Μεκνούν Γιασάρ: Από την Κομοτηνή στο Μάλμε! Ποιος είναι ο χορογράφος της Σάττι;

Eurovision 2024: Ενώ η Ελλάδα «διχάζεται» για το «Ζάρι», η Ευρώπη έχει δώσει ήδη θέση στη Σάττι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved