Eurovision - «Ζάρι»: «Υποκλίθηκε» το TikTok με τον Βρετανό που προσπαθεί να τραγουδήσει στα ελληνικά
Eurovision

Eurovision - «Ζάρι»: «Υποκλίθηκε» το TikTok με τον Βρετανό που προσπαθεί να τραγουδήσει στα ελληνικά

Eurovision 2024 - Μπορεί το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι να μας δίχασε στο εσωτερικό όμως εκτός συνόρων το κλίμα παραμένει κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό.

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχει γίνει Viral στο TikTok από την πρώτη στιγμή και για διάφορους λόγους.

Αυτή τη φορά ένας Βρετανός τραγουδιστής, ο οποίος τραγουδάει το «Ζάρι» κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο λόγος για τον Άαρον Σίμπλεϊ που μετράει ήδη μερικές χιλιάδες προβολές και έχει αποσπάσει πολλά σχόλια, με τους χρήστες του TikTok να τον συγχαίρουν για την προσπάθεια και να του δίνουν κουράγιο να συνεχίσει.

satti.jpg

Για τις ανάγκες του βίντεο, φόρεσε μάλιστα και ένα μπλουζάκι με τη σημαία της Ελλάδας και ξεκίνησε να τραγουδάει το «Ζάρι» με τον δικό του τρόπο, σαν να επρόκειτο για μπαλάντα.

«Η συμμετοχή της Ελλάδας στη @eurovision φέτος είναι καταπληκτική και έπρεπε να κάνω προσπάθεια», αναφέρει ο ίδιος και εξηγεί ότι μαθαίνει ελληνικά εδώ και λίγο καιρό. Είναι τόσο όμορφη γλώσσα, αλλά και δύσκολη, ομολογεί. Δηλώνει, δε, ότι ο Έλληνας σύντροφός του τον μύησε στη χώρα και τον πολιτισμό της. «Ερωτεύτηκα», σημειώνει.

Απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια, της λέει «προσπάθησα» και στο κλιπ ακούγεται να επισημαίνει: «Το να μάθεις την ελληνική γλώσσα είναι δύσκολο. Το να τραγουδάς στα ελληνικά ακόμη δυσκολότερο».

Η τραγουδίστρια σχολίασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram την προσπάθεια του Βρετανού συναδέλφου της. «Είναι τόσο όμορφο», έγραψε. Η απήχηση του «Ζαριού» στα social media είναι μεγάλη, με Eurofans και μη- να αποθεώνουν το κομμάτι, το οποίο δίχασε στην αρχή το ελληνικό κοινό. Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού μετράει ήδη 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και περίπου αντίστοιχη επιτυχία έχει το «Ζάρι» και στη συνδρομητική πλατφόρμα Spotify.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved