Eurovision 2024: Αποκαλύφθηκε η σειρά με την οποία θα εμφανιστεί η Σάττι στον Β' Ημιτελικό!
Eurovision

Eurovision 2024: Αποκαλύφθηκε η σειρά με την οποία θα εμφανιστεί η Σάττι στον Β' Ημιτελικό!

Eurovision 2024: Το επίσημο κανάλι της Eurovision αποκάλυψε τη θέση που πήρε η Μαρίνα Σάττι για την εμφάνισή της στον Β' Ημιτελικό. 

Η όμορφη εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό θεσμό τραγουδιού αναμένεται να εμφανιστεί στη σκηνή του Β' Ημιτελικού στην 3η θέση, όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές.

Eurovision 2024-Ζάρι: Η νέα Viral εκδοχή του βίντεο κλιπ στην Αρεόπολη και ο ενθουσιασμός της Σάττι

satti.jpg

Συγκεκριμένα, πρώτη τη βραδιά θα ανοίξει η Μάλτα, θα ακολουθήσει η Αλβανία και αμέσως μετά είναι η Μαρίνα Σάττι με το Zari.

Δείτε παρακάτω:

Να σημειώσουμε ότι μέχρι πρότινος ήταν πολύ σημαντική η σειρά εμφάνισης της κάθε αποστολής καθώς όσοι γνωρίζουν λένε πως όσο πιο νωρίς εμφανιζόταν μία χώρα στη σκηνή, τόσο πιο εύκολο ήταν για τον τηλεθεατή που παρακολουθούσε να ξεχάσει τη συγκεκριμένη εμφάνιση και τελικά να ψηφίσει μία από τις τελευταίες -επί σκηνής- χώρες.

Αυτό παύει φέτος να ισχύει αφού όπως αποφασίστηκε από την ΕΒU, πλέον το televoting θα ανοίγει από το πρώτο λεπτό της εμφάνισης της πρώτης χώρας επί σκηνής, κάτι που σημαίνει ότι οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίζουν επί τόπου ένα τραγούδι και μία εμφάνιση και όχι να περιμένουν μέχρι το τέλος των εμφανίσεων για να ψηφίσουν.

Δείτε παρακάτω το Zari με τη Μαρίνα Σάττι που έχει κάνει ρεκόρ προβολών:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved