Eurovision 2024: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι - Το εντυπωσιακό χορευτικό
Eurovision

Eurovision 2024: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι - Το εντυπωσιακό χορευτικό

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 και η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται να κάνει ολόκληρη την Ευρώπη να υποκλιθεί μπροστά της.

Η Ελλάδα αναμένεται να εμφανιστεί τρίτη στον Β’ Ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας και ήδη το Ζάρι έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου ιδίως στο εξωτερικό.

Πέτρος Ίμβριος: Το ξέσπασμα για τη Σάττι και το «Ζάρι» της: «Δεν είναι αυτό η Ελλάδα»

Η Μαρίνα Σάττι με τη μαγική της ερμηνεία, έχει μπει για τα καλά στις πρόβες και στο μέσω TikTok πήραμε μια μικρή γεύση από το χορευτικό της επί σκηνής.

MARINA-SATTI-1.jpg

Eurovision 2024-Ζάρι

Τόσο η ίδια όσο και οι χορευτές της έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρόβες οι οποίες θα είναι εντατικές μέχρι τις 9/5.

Εκτός από τον στίχο και ο χορός θα περιέχει ελληνικό στοιχείο από παραδοσιακό χορό προσαρμοσμένο φυσικά στη μοντέρνα εκδοχή του τραγουδιού.

SATTI99.jpg

Δείτε το βίντεο από τις πρόβες:

Το “ZARI” που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις 20 μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: πάνω από 8.000.000 συνολικές προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, περισσότερα από 4.000.000 Spotify streams, Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα & Κύπρο, και trending video σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Δανία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Γερμανία.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved