Eurovision 2024 - Σάττι: Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε για την εμφάνισή της λίγο πριν αναχωρήσει
NDP Photo Agency
Eurovision

Eurovision 2024 - Σάττι: Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε για την εμφάνισή της λίγο πριν αναχωρήσει

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι αναχωρεί σε μερικές ημέρες για Μάλμε και έκανε αποκάλυψη για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Θα σας δώσω ένα update γιατί προχθές στην Συνέντευξη Τύπου είχαμε πει ότι κάνουμε αλλαγές. Τώρα εμφανίστηκε ένα τελείως νέο κοστούμι. Υπήρχε το πρώτο κοστούμι, που βάζαμε και βγάζαμε και χθες το βράδυ προέκυψε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο.

Marina-Satti-1-(1).jpg

Η Μαρίνα Σάττι.

Μάλλον προς τα εκεί θα πάμε και ως δια μαγείας εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα. Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα και είναι τρομεροί οι σχεδιαστές και η ενδυματολόγος μας. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι», ανέφερε η Μαρίνα Σάττι στοΚοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο

Όσον αφορά τα πλάνα για τη σκηνική της παρουσία απάντησε:

MARINA-SATTI-(CREDIT-PEGGY-THEODOROGIANNI).jpg

«Αυτό δεν είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί. Θα υπάρχουν στιγμές που θα είναι πάνω μου και στιγμές μαζί με τους χορευτές. Επειδή το τραγούδι έχει διαφορετικές ποιότητες και πτυχές, στην ουσία αυτό επιτυγχάνουμε με το οπτικό κομμάτι. Υπάρχουν στιγμές με χορογραφία και που είναι πιο aggressive».

Μαρίνα Σάττι: Συγκινεί με live διασκευή, λίγο πριν την αναχώρηση για τη Eurovision

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στους «Δαίμονες» με την Άννα Βίσση!

Μαρίνα Σάττι: «Έχω πουλήσει χωράφι στην Κρήτη, για να γυρίσω βίντεο κλιπ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved