Eurovision – Europapa: O Ολλανδός πραραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε τη γροθιά του – Όλοι τον αναζητούν
Eurovision

Eurovision – Europapa: O Ολλανδός πραραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε τη γροθιά του – Όλοι τον αναζητούν

Eurovision 2024: Τελευταία εξέλιξη σχετικά με τον Ολλανδό ο οποίος λίγο πριν τον μεγάλο τελικό αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα Ο 26χρονος Ολλανδός Joost Klein, που ερμηνεύει το Europapa παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε τη γροθιά του στο περιστατικό που συνέβη στην πρόβα, στο Μάλμε της Σουηδίας και αυτός ήταν και ο λόγος που αποκλείστηκε.

Eurovision 2024: Η τραγική ιστορία πίσω από το τραγούδι, Europapa του εκπροσώπου της Ολλανδίας

artworks-uCRleA0BAMQXwSS0-lzm0Lg-t500x500.jpg

Ο Παύλος Κερασσαβόπουλος, πρόεδρος των ελληνικών κοινοτήτων Ολλανδίας, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο κόσμος είναι πάρα πολύ θυμωμένος, ειδικά στην επαρχεία από όπου κατάγεται ο Joost, γιατί είχαν διοργανώσει και μια γιορτή για να δουν σε μεγάλες οθόνες τη Eurovision. Έγινε ένα πάρτι διαμαρτυρίας σχετικά με τον αποκλεισμό και σε αυτό το πάρτι μίλησαν κάποιοι από το κανάλι και αναφέρθηκαν στο γεγονός, κάτι που δεν ικανοποίησε τον κόσμο. Έχουν ήδη αντιδράσει και περιμένουν τα αποτελέσματα από την έρευνα της αστυνομίας της Σουηδίας, γιατί μέσα σε αυτή αναφέρεται ότι δεν έχει κάνει καταγγελία η κυρία με την κάμερα και ότι δεν χρησιμοποίησε σωματική επαφή. Ζητούν αποζημιώσεις».

Eurovision 2024: Στον εισαγγελέα ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας - Οι τελευταίες εξελίξεις & η ανάκριση

joost.jpg

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Ο Joost Klein δεν επέστρεψε μαζί με την αποστολή στην Ολλανδία. Γύρισε μέσω Κοπεγχάγης χθες αργά το απόγευμα με ένα ιδιωτικό τζετ και από τότε τον έχουν χάσει, δεν ξέρουν πού βρίσκεται. Ούτε εκείνος θέλει να βγει να μιλήσει. Είναι άτομο περίεργο, ασχολείται με όλα και αυτό για ορισμένους δίνει αρνητική εικόνα. Πρέπει να βγει να μιλήσει, γιατί οι δυο χορευτές τους είπα ότι φταίνει οι διοργανωτές».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Εμπλοκή στη σημερινή ψηφοφορία των χωρών – Αναβάλλεται λόγω του Ολλανδού

Eurovision 2024: Είναι οριστικό! Εκτός τελικού η Ολλανδία - Η επίσημη ανακοίνωση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved