Eurovision 2024: Είναι οριστικό! Εκτός τελικού η Ολλανδία - Η επίσημη ανακοίνωση
Eurovision

Eurovision 2024: Είναι οριστικό! Εκτός τελικού η Ολλανδία - Η επίσημη ανακοίνωση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ολλανδίας για τη συμμετοχή της στην Eurovision 2024

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών, η Ολλανδία μένει οριστικά εκτός διαγωνισμού μετά τα όσα μεσολάβησαν από χθες.

ollandos.jpg

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι (10/5) όταν ο Ολλανδός εκπρόσωπος, ο Joost Klein ο οποίος βρέθηκε στο διαγωνισμό με το τραγούδι «Europapa» και μάλιστα ήταν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των eurofans, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην α' γενική πρόβα των χωρών για τον μεγάλο τελικό.

Από εκεί και μετά ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι εξελίξεων, με τους διοργανωτές να εκδίδουν αργά χθες το απόγευμα μία ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι είναι αμφίβολη η πορεία του Ολλανδού στον φετινό διαγωνισμό λόγω ενός επεισοδίου που είχε με εργαζόμενη στο Malmo Arena.

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι ο Ολλανδός εκπρόσωπος θα συμμετείχε κανονικά στη διαδικασία της ψηφοφορίας των επιτροπών χθες το βράδυ, όμως θα είχαν στη διάθεσή τους την εμφάνισή του από τον β' ημιτελικό και όχι από την πρόβα που έτσι και αλλιώς δεν έκανε ποτέ χθες το μεσημέρι.

Και ενώ όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν τι εξέλιξη θα έχει η υπόθεση, πριν από λίγο ήρθε και η ανακοίνωση για την οριστική αποβολή του Ολλανδού από τον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:
«Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Joost Klein δεν θα διαγωνιστεί στον Μεγάλο Τελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Η σουηδική αστυνομία διερεύνησε την καταγγελία που έγινε από μια γυναίκα, μέλος του συνεργείου παραγωγής, σχετικά με το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα μετά την εμφάνισή του στον Ημιτελικό την Πέμπτη το βράδυ. Ενώ η νομική διαδικασία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, δεν θα ήταν σωστό να συνεχίσει στον Διαγωνισμό».

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας: «Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι, σε αντίθεση με ορισμένες αναφορές και εικασίες των μέσων ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορούσε κανέναν άλλο ερμηνευτή ή εκπρόσωπο της Eurovision».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved