Eurovision

Στεφανία Λυμπερακάκη για Eurovision 2022: «Είμαι σίγουρη ότι η Αμάντα θα πάει πολύ καλά»

Gossip-tv Team

Eurovision 2022: H Στεφανία Λυμπερακάκη, που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, λίγες μόνο ώρες πριν από τον μεγάλο φετινό τελικό του διαγωνισμού. 

Η τραγουδίστρια, μαζί με την ομάδα της, είχαν καταφέρει να κατακτήσουν την 10η θέση και είχα δώσει τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, για να καταφέρουν το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο και εν τέλει τους δικαίωσε.

Η Στεφανία Λυπερακάκη συνδέθηκε με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και είπε την άποψή της για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας, η οποία και την έχει ενθουσιάσει και η ίδια θεωρεί ότι όλα θα πάνε πολύ πολύ καλά και η Αμάντα Γεωργιάδη θα καταφέρει να πάρει μια πολύ υψηλή θέση.

Συζητώντας τόσο με την Ναταλία Γερμανού, όσο και με το υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής, η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε και για τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και μαζί με την Αμάντα παρουσιάζουν κάτι διαφορετικό.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η συμμετοχή για φέτος μου αρέσει πάρα πολύ. Η Αμάντα έχει πολύ ωραία φωνή και τραγουδάει υπέροχα. Με τον Φωκά έχουν κάνει κάτι πολύ ιδιαίτερο και αυτό είναι που αρέσει και στον κόσμο. Εμένα μου αρέσει πολύ το τραγούδι της Ισπανίας, που πιστεύω ότι θα πάει και πολύ καλά και η Ελλάδα φυσικά".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved