Eurovision

H άγνωστη ιστορία ζωής της Loreen: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια με τα 5 αδέλφια & η ηρωίδα μάνα της

Gossip-tv Team

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη σε podcast ξένου δικτύου, η μεγάλη νικήτρια της φετινής Eurovision, η Loreen αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της που δεν είχαν γίνει γνωστές ούτε στην πρώτη της νίκη στον διαγωνισμό το 2012.

H διάσημη Σουηδή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η μητέρα της ήταν μόλις 14 ετών όταν έφυγε από ένα φτωχικό και μικρό χωριό του Μαρόκου ως μετανάστρια της Σουηδίας όπου και έφερε στον κόσμο τη Λορίν.

Στα 16 της, ήδη η μητέρα της δούλευε και προσπαθούσε να μεγαλώσει τα παιδιά της, χωρίς τον πατέρα τους που είχε γνωρίσει στην Ισπανία.

Sweden: Loreen -

Όπως αποκάλυψε επίσης η Λορίν, η μητέρα της δούλευε ως νοσοκόμα για να τα βγάλει πέρα και μάλιστα δούλευε αρκετές ώρες της ημέρας. Τόσο που τα βάρη της ανατροφής των μικρότερων αδελφών της έπεφταν πάνω της.

Όπως είπε, γνώριζε από πολύ μικρή ηλικία να μαγειρεύει μακαρόνια με κιμά και κοτόπουλο στον φούρνο, όμως πλέον δεν μαγειρεύει καθόλου γιατί δεν είναι και η μεγάλη της αγάπη.

Η Λορίν επίσης επεσήμανε πολλές φορές πως η μητέρα της υπήρξε από πολύ μικρή ηλικία μία πραγματική μαχήτρια της ζωής και είναι το πρότυπό της.
Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε σε ξένο δίκτυο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved