Η Μάρα Δαρμουσλή κάνει «πλιτς πλατς» με τον γιο της και χαίρεται μαζί του!
Showbiz

Η Μάρα Δαρμουσλή κάνει «πλιτς πλατς» με τον γιο της και χαίρεται μαζί του!

H μαμά Μάρα Δαρμουσλή κολυμπάει μαζί με τον γιο της εδώ και έναν χρόνο! Και οι δυο τους απολαμβάνουν την παρέα και το νερό!

Η Μάρα Δαρμουσλή χαίρεται τις στιγμές με τον μικρό της γιο, προσπαθώντας να ξεχάσει τα όσα δύσκολα πέρασε μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Τσατσάκη μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο εστιατόριό του στη Νέα Σμύρνη.

Το πρώην γνωστό μοντέλο και ηθοποιός βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του άντρα της σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο, αλλά παράλληλα είναι αφοσιωμένη στα δυο της παιδιά και περισσότερο στον ενός έτους γιο της, που την χρειάζεται όσο κανέναν άλλον.

Μάλιστα, ο μικρός έκλεισε έναν χρόνο που κολυμπάει και η Μάρα Δαρμουσλή όντας περήφανη για το επίτευγμά του, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας έτσι την χαρά της.

«1 χρόνος πλιτς πλατς με 2 εβδομάδες μόνο αποχής λόγω κρύου και ιώσεων! Η χαρά σου δεν περιγράφεται μόλις καταλαβαίνεις ότι φτάσαμε. Έχετε δει μωρό να το ξυπνάτε και μόλις αντικρύζει τα αποδυτήρια να γελάει από τη χαρά του;! Βγαίνεις από βουτιά και δε σ’ ενοχλεί το νερό, αλλά η φράντζα! Για όσο κρατήσει και όσο γουστάρεις, μαζί σου κι εγώ, είτε μέσα είτε απ’ έξω! Σ’ αγαπώ μικρό μου» έγραψε η Μάρα Δαρμουσλή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved