«Ελπίδα και Σασμός»: Τιμητική βραδιά για τους πρωταγωνιστές της σειράς του Alpha με άρωμα από Κρήτη!
Showbiz

«Ελπίδα και Σασμός»: Τιμητική βραδιά για τους πρωταγωνιστές της σειράς του Alpha με άρωμα από Κρήτη!

Μια ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον δήμο Χολαργού-Παπάγου με προσκεκλημένους τους ηθοποιούς που μας κρατούν συντροφιά τα βράδια μέσω της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Σασμός».

Έλαμψαν με την παρουσία τους οι πρωταγωνιστές και πολλοί από τους συντελεστές του τηλεοπτικού Σασμού στη μουσική εκδήλωση «Ελπίδα και Σασμός» που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου και της Αντιδημάρχου Μαρίας Αθανασάκου-Μουντάκη του Δήμου Παπάγου–Χολαργού.

Όλοι τους απόλαυσαν ιδιαίτερα τη βραδιά, κάτι που αποτυπώθηκε στα πρόσωπά τους και στα χαμόγελα που απαθανάτισε ο φακός.

Το κατάμεστο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού πλημμύρισε με μουσικές του Ηλία Παλιουδάκη.

Οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν στην παράδοση και γνώρισαν καλύτερα ένα από τα έθιμα της πατρίδας μας, που συναντάται κυρίως στην πρωταγωνίστρια του τηλεοπτικού «Σασμού», στην Κρήτη.

Σασμός είναι το αντίθετο του γδικιωμού της βεντέτας. Είναι η συμφιλίωση, η αγάπη που επέρχεται σε δύο οικογένειες προκειμένου να σταματήσει το χειρότερο κακό που μπορεί να ξεσπάσει και επιτυγχάνεται με την ένωση των οικογενειών μέσα από ένα μυστήριο, γάμο, βάπτιση, κουμπαριά.

Στο τέλος του μουσικού προγράμματος οι ηθοποιοί και οι συντελεστές ανέβηκαν στη σκηνή, για να μιλήσουν για την επιτυχία της σειράς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved