Μοιραράκη: Τα πρώτα της γενέθλια μετά την απώλεια του συζύγου της – «Η ζωή συνεχίζεται»
Showbiz

Μοιραράκη: Τα πρώτα της γενέθλια μετά την απώλεια του συζύγου της – «Η ζωή συνεχίζεται»

Η απώλεια του άντρα της Γιάννη Κοντούλη της στοίχισε πολύ, όμως η Δέσποινα Μοιραράκη προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της παρέα με τους αγαπημένους της.

Τα πρώτα της γενέθλια χωρίς τον σύζυγό της γιόρτασε φέτος η Δέσποινα Μοιραράκη. Ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης «έφυγε» τον περασμένο Ιούνιο νικημένος από τον καρκίνο.

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash δεν αποχωρίζεται ποτέ από τη σκέψη της τον σύζυγό της. Τον σκέφτεται συνεχώς αλλά προσπαθεί να βρίσκει τη δύναμη να προχωρά και να συνεχίζει τη ζωή της.

Την ξεχωριστή αυτή ημέρα των γενεθλίων της είχε δίπλα της αγαπημένα της πρόσωπα, τους γιους της, καθώς και φίλους και συγγενείς που βρέθηκαν στο σπίτι της για να της ευχηθούν.

Οι γιοι της Γιώργος και Τάσος, αλλά και τα αγαπημένα της φιλικά και συγγενικά πρόσωπα πέρασαν χρόνο μαζί της και τη βοήθησαν να ξεπεράσει την απουσία του συντρόφου της από την ξεχωριστή γι' αυτήν ημέρα.

Η επιχειρηματίας δημοσίευσε φωτογραφίες από τα «διαφορετικά» γενέθλια της και δέχτηκε τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων.

«Διαφορετικά γενέθλια φέτος. Η ζωή συνεχίζεται» έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved