Σάββας Σαλίπας: Ο Γιαννάκης από τη σειρά, Ευτυχισμένοι Μαζί, πήρε πτυχίο
Showbiz

Σάββας Σαλίπας: Ο Γιαννάκης από τη σειρά, Ευτυχισμένοι Μαζί, πήρε πτυχίο

Ο Σάββας Σαλίπας τον οποίο γνωρίσαμε πριν από 16 χρόνια μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», όπου υποδυόταν τον γιο του Γιάννη Μπέζου, τον μικρό “Γιαννάκη”, μεγάλωσε και πήρε το πτυχίο του στα ναυτιλιακά, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ο Σάββας Σαλίπας δημοσίευσε φωτογραφίες από την ορκωμοσία και στο πλευρό του ήταν οι γονείς του, οι φίλοι του και η σύντροφός του.

Ο Σάββας Σαλίπας είχε πει σε συνέντευξή του: «Όποιος με αναγνωρίζει τώρα τελευταία είναι λόγω του Tik Tok. Κάνω πρακτική και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα θα πάω στρατό. Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός».

savvas-salipas.webp

Για το ρόλο του Γιαννάκη στο “Ευτυχισμένοι μαζί”, είχε πει: «Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματα μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι. Ήμουν 7 χρόνων και κάτι κορίτσια 12 χρόνων ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος, είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε ένα πανηγύρι στις Σπέτσες και φωνάζαν όλα τα παιδιά “ο Γιαννάκης” και ζητούσαν αυτόγραφα».

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την ορκωμοσία του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved