Γιώργος Αλκαίος: Η βράβευση από τον Γιάννη Βογιατζή το 1991 και η συγκινητική εξομολόγηση
Showbiz

Γιώργος Αλκαίος: Η βράβευση από τον Γιάννη Βογιατζή το 1991 και η συγκινητική εξομολόγηση

Μία υπέροχη ανάμνηση μοιράστηκε ο Γιώργος Αλκαίος με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media από την εποχή της βράβευσής του και της πρώτης του εμφάνισης στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1991.

Την απονομή τότε είχε κάνει ο σπουδαίος και αξέχαστος Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 15/5 στα 89 του χρόνια, έπειτα από πολυοργανική ανεπάρκεια και η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Γιώργος Αλκαίος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media περιγράφει: «Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 1991. Που να φανταζόμουν ότι θα κέρδιζα στην πρώτη μου εμφάνιση μπροστά σε κοινό, το βραβείο ερμηνείας και μάλιστα ότι θα μου το απένειμε ο τεράστιος Γιάννης Βογιατζής. Θυμάμαι το τρακ μου μπροστά του και πως με το χιούμορ του έκανε τα πάντα να φαίνονται τόσο φυσιολογικά. Καθώς έφευγα από το στάδιο φορτωμένος με τα ρούχα και το βραβείο στα χέρια , τον είδα στον διάδρομο στα καμαρίνια να μιλάει με την Ζωή Λάσκαρη και τον Άλκη Στέα. «Καλό βράδυ και ευχαριστώ πολύ» είπα και προχώρησα για το ταξί. «Καλή αρχή νέε μου»! Δεν κατάλαβα τότε τι εννοούσε. Μετά από χρόνια σε ένα γύρισμα που τον ξαναείδα μου εξήγησε τι εννοούσε! Αυτός ο γλυκός, αστείος, υπέρ ταλαντούχος άνθρωπος και καλλιτέχνης αφού μας έδειξε τι σημαίνει ήθος και ταλέντο, έφυγε και μας άφησε ευτυχώς την βελούδινη φωνή του να τον ακούμε για πολλά ακόμα χρόνια.
Ο τεράστιος Γιάννης Βογιατζής θα μείνει σημαντικός για όλους μας! Καλό σου ταξίδι Γιάννη ❤️» και συγκίνησε τους followers του με τη φωτογραφία που ανήρτησε από το μακρινό 1991 και δείτε την και εσείς στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved