Γιάννης Ευαγγελίδης: Έτσι είναι σήμερα στα 87 του ο αρχηγός της αστυνομίας του «Καλημέρα Ζωή»
Showbiz

Γιάννης Ευαγγελίδης: Έτσι είναι σήμερα στα 87 του ο αρχηγός της αστυνομίας του «Καλημέρα Ζωή»

Θυμάστε τον Γιάννη Ευαγγελίδη που υποδυόταν για χρόνια τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας στη σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Καλημέρα Ζωή» και συνεργαζόταν με τον Γιώργο Βασιλείου;

Μάλιστα πρόσφατα δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια στα social media, ο οποίος είναι αρκετά ενεργός, και σχολίασε:

«Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023

(Παλιμπαιδισμός)

Τι τέσσερα, τι πέντε, τι εφτά!

Τι ογδονταεφτά…;;;

Η σοβαρότης ήταν πάντα το στοιχείο μου…!!!»

1689579196373-55831424-giannis-evagelidis.jpg

Υπήρξε παντρεμένος για δέκα χρόνια με την επίσης ηθοποιό Βίλμα Τσακίρη με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την ηθοποιό Καλλιόπη Ευαγγελίδου και τον μουσικό Κωνσταντίνο Ευαγγελίδη.

«Γεννήθηκα στις 4 Αυγούστου του 1936. Ήταν μια φτωχογειτονιά με λίγα σπίτια, πολλά χωράφια και ένα μεγάλο ρέμα σκαμμένο μέχρι πέρα. Εκεί κρυβόμασταν στους βομβαρδισμούς των γερμανικών αεροπλάνων. Θυμάμαι τα πτώματα στους δρόμους, τις εκτελέσεις, αλλά και τους τρεις φίλους μου που σκοτώθηκαν παίζοντας με μια χειροβομβίδα.

Μαθητής γυμνασίου είχα έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Ήταν μια πολύ όμορφη κοπέλα, γειτονοπούλα, και της έγραφα ποιήματα. Το 1956 το φλερτ ήταν απαγορευτικό, οπότε είχα μόνο τις λέξεις και τα συναισθήματα», έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή του.

Δείτε τον έξω από το σπίτι του να μαζεύει τα φύλλα και τα σκουπίδια που είχαν μαζευτεί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved