Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της και έκανε το πιο εντυπωσιακό baby shower
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της και έκανε το πιο εντυπωσιακό baby shower

Ντυμένη στα κόκκινα και λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έκανε ένα ένα υπέροχο baby shower. 

Ο λόγος για τη Ναταλία Δήμου, η οποία επέλεξε για αυτή τη μέρα να φορέσει ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα στο πάρτι που της διοργάνωσαν οι φίλες της.

Η Ναταλία Δήμου είχε γίνει για πρώτη φορά μαμά στις 23 Οκτωβρίου 2021 και είχε φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Φούκη, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Να σας θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Ναταλία Δήμου υποδύθηκε στη σειρά Σασμός, την Στεφανία, μια τραγουδίστρια παλιά γνώριμη του Βλάσση Καραπάνου, στον προηγούμενο, πρώτο κύκλο.

Η ηθοποιός η οποία είναι ενεργή στα social media είχε ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο instagram, δημοσιεύει συχνά υπέροχες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και σε μία ανάρτησή της είχε αναφέρει:

"Για να λέμε και τα πράγματα όπως είναι..! Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, η γυναίκα βιώνει διαφορετικά συναισθήματα, καταστάσεις, αλλαγές στο σώμα. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη και ευαίσθητη περίοδος και φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα. Ιδίως όταν υπάρχει ήδη ένα μωράκι που χρειάζεται την προσοχή σου❤️Ο χρόνος για ξεκούραση μειώνεται, οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Σε αυτήν την εγκυμοσύνη κουράζομαι αρκετά είναι η αλήθεια, όμως με έναν μαγικό τρόπο οι μανούλες αντέχουμε και αντέχουμε πολύ🙏 Στέλνω λοιπόν τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες εκεί έξω τις γυναίκες"!

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το baby shower και από εμάς να της ευχηθούμε με το καλό το νέο μέλος!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved