Κατσούλης-Ρουμελιώτη: Πιασμένοι χέρι-χέρι στα στενά της Μυκόνου-Οι πολυτελείς διακοπές τους στο νησί
Showbiz

Κατσούλης-Ρουμελιώτη: Πιασμένοι χέρι-χέρι στα στενά της Μυκόνου-Οι πολυτελείς διακοπές τους στο νησί

Μετά από τόση ταλαιπωρία στο Survivor All Star στο οποίο έφτασαν μέχρι το τέλος και οι δύο, είχαν σίγουρα ανάγκη από ξεκούραση και απόλαυση και αυτό ακριβώς έκαναν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης Σάκης Κατσούλης

Το ζευγάρι αφού τακτοποίησε τις υποχρεώσεις του έφυγε για διάφορους προορισμούς διακοπών και μετά τη Νάξο όπου ξεκουράστηκε και χάρηκε όμορφες στιγμές, βρέθηκε και στην κοσμοπολίτικη Μύκονο για ακόμα πιο υπερπολυτελείς διακοπές.

Μάλιστα, ο Σάκης και η Μαριαλένα διαμένουν σε πολυτελή αυτόνομη βίλα στην περιοχή της Παράγκας στη Μύκονο ενώ απολαμβάνουν ξεχωριστά γεύματα και δροσιστικά κοκτέιλ στα πιο in hot spots του νησιού.

Μας αφήνουν και οι δύο άλλωστε να πάρουμε μία γεύση των διακοπών τους από τις συχνές αναρτήσεις τους στο Instagram με τον Σάκη Κατσούλη να δείχνει ακόμα πιο πολύ από την αγαπημένη του πως έχει ανάγκη την ξεκούραση και την ηρεμία.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε πριν από μερικά βράδια σε βόλτα τους στα Ματογιάννια. Ντυμένοι casual chic, με τη Μαριαλένα να έχει επιλέξει ένα denim σύνολο και τον Σάκη να νιώθει άνετα με το λινό του σαλβάρι το οποίο είχε συνδυάσει με επίσης λινή πουκαμίσα, οι δύο ερωτευμένοι περπατούσαν πιασμένοι χέρι χέρι στα στενά κάνοντας όπου έβρισκαν κάτι ενδιαφέρον και τα ψώνια τους.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved