MadWalk 2023: Οι λαμπερές και αποκαλυπτικές εμφανίσεις στο kick off party
Showbiz

MadWalk 2023: Οι λαμπερές και αποκαλυπτικές εμφανίσεις στο kick off party

MadWalk 2023: H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής έρχεται τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, για 13η χρονιά.

Τα Madwalk αποτελούν το πιο λαμπερό show της χώρας που συνδυάζει μουσική και μόδα σε ένα δημιουργικό fashion event.

Τη φετινή παρουσίαση της διοργάνωσης έχει αναλάβει η Βίκυ Καγιά ενώ πολλά θα είναι τα λαμπερά πρόσωπα που θα δώσουν το «παρών». Μια πρώτη γεύση πήραμε στο kick off party που πραγματοποιήθηκε στο Art Factory με τις κυρίες της showbiz να μαγνητίζουν τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις.

9868_VIKI_KAGIA_23102023.jpg

Η Βίκυ Καγιά στο Madwalk

Το μαύρο χρώμα στα σύνολά τους, τα ιδιαίτερα αξεσουάρ αλλά και τα αποκαλυπτικά κομμάτια κυριάρχησαν στις στιλιστικές τους επιλογές.

«Στο μοναδικό θεσμό στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, hostess της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει ξεχωριστά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό!Φέτος, το MadWalk 2023 παρουσιάζει τους «The Fashion Heroes», τους δικούς του fashion ambassadors, Άννα Μαρία Βελλή, Φωτεινή Αριστακεσιάν, Δανάη Γεωργαντά και το μοντέλο Edward Stergiou, οι οποίοι θα συμμετέχουν στα επιμέρους projects που θα ανακοινωθούν σύντομα, στο πλαίσιο του θεσμού», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved