Όλγα Πηλιάκη: Θα ξεπεράσει τον Χανταμπάκη στο Survivor; Ο γάμος, τα παιδιά & οι δύσκολες στιγμές

Διάσημοι- Όλγα Πηλιάκη

Showbiz

Όλγα Πηλιάκη: Θα ξεπεράσει τον Χανταμπάκη στο Survivor; Ο γάμος, τα παιδιά & οι δύσκολες στιγμές

Η Όλγα Πηλιάκη είναι έτοιμη να ζήσει την εμπειρία του Survivor 2024 και ένα είναι το βασικό ερώτημα που μας απασχολεί: Θα καταφέρει να ξεπεράσει τον σύζυγό της, Στέλιο Χανταμπάκη στο reality επιβίωσης;

 

Το ζευγάρι είχε επισημοποιήσει τον έρωτά του με τον γάμο του το 2013, ενώ ο καρπός του έρωτά τους είναι τα δύο υπέροχα παιδάκια τους, ο Μανώλης και η Μαλένα τους.

Απ’ ό,τι φαίνεται το ζευγάρι είναι οι survivors του έρωτα, καθώς έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το πάθος και την αγάπη στη σχέση τους, παρά τις τόσες φορές που χρειάστηκε να χωριστούν επειδή ο Στέλιος Χανταμπάκης πήρε μέρος στο reality, όχι μία αλλά δύο φορές όπως και στο Nomads.

Οι δύσκολες στιγμές στη σχέση τους και τα reality shows

Αυτή τη φορά την έκπληξη έκανε η πρώην αρχηγός της εθνικής μας ομάδας στη ρυθμική γυμναστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, Όλγα Πηλιάκη, η οποία θέλει να δοκιμάσει για ακόμα μία φορά τα όριά της, αναχωρώντας για τον Άγιο Δομίνικο.

Αξίζει να θυμηθούμε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης συμμετείχε στο Survivor το 2017, όταν ο Μανώλης ήταν τεσσάρων χρονών και η Μαλένα σχεδόν 1 έτους. Λίγους μήνες αργότερα, η Όλγα Πηλιάκη συμμετείχε στο Nomads, απ' όπου αποχώρησε οικειοθελώς.

Έπειτα, ο Στέλιος Χανταμπάκης έλαβε μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι επιβίωσης, όπου ήταν και ο μεγάλος νικητής. Τελευταία, ήταν η συμμετοχή του ίδιου στο Survivor All Star, ο οποίος κατάφερε να μας συγκινήσει πολλές φορές στα έπαθλα επικοινωνίας, δείχνοντας την αγάπη του για την οικογένειά του και τη σύντροφό του.

Οι τρυφερές και συγκινητικές αναρτήσεις του ζευγαριού

Η Όλγα Πηλιάκη μάλιστα, βρισκόταν στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια των reality επιβίωσης και στήριζε τον σύζυγό της με κάθε ευκαιρία. Συγκεκριμένα, μόλις ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, η ίδια δημοσίευσε εικόνες από την άφιξή του στο αεροδρόμιο, όπου απαθανατίστηκαν αγκαλιά με τα παιδιά τους.

«Επιτέλους….τα Χανταμπακάκια ξανά μαζί!!! Ο μπαμπάς μας επέστρεψε και είμαστε πιο χαρούμενοι από ποτέ!!! @stelioshantampakis Καλωσήρθες!!!! Μας έλειψες πολύ!!!», είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη.

Μία ακόμα συγκινητική στιγμή που μας χάρισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια των Survivors, ήταν όταν «έσπασε» ο Στέλιος Χανταμπάκης σε ένα από τα επεισόδια τη στιγμή που άκουσε τη φωνή της συζύγου του, Όλγας στο έπαθλο επικοινωνίας.

«Σε σκέφτομαι και σε αγαπώ πολύ, πολύ, πολύ…», ήταν τα λόγια της Όλγας Πηλιάκη που άκουσε ο παίκτης του Survivor και λύγισε, κλίνοντας γοερά!

Η όμορφη σύζυγός του, μετά την προβολή αυτού του αποσπάσματος, μοιράστηκε ένα story κι έγραψε: «Κράτα γερά Στελλάκο μου. Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα».

Τώρα, η Όλγα Πηλιάκη ήταν εκείνη που πήρε τη δύσκολη απόφαση να χωριστεί από την οικογένειά της και να ταξιδέψει έως τον Άγιο Δομίνικο για να ζήσει κι εκείνη με τη σειρά της τις έντονες στιγμές του Survivor 2024.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved