Νάταλι Εμάνουελ: «O ρόλος της Μισάντεϊ ως συμβούλου αλλά και φίλης έχει καταστεί πιο σημαντικός»
Hollywood

Νάταλι Εμάνουελ: «O ρόλος της Μισάντεϊ ως συμβούλου αλλά και φίλης έχει καταστεί πιο σημαντικός»

Την γνωρίσαμε μέσα από το Game of thrones στον ρόλο της Μισάντεϊ. Πού βρίσκει τον χαρακτήρα της το ξεκίνημα της πέμπτης σεζόν;

«Η Ντενίρις έχει κατακτήσει τη Μίριν, ένα βάναυσο μέρος που τώρα σκοπεύει να το διοικήσει και να γίνει βασίλισσα. Αυτό είναι το γενικότερο σκηνικό κατά την έναρξη της πέμπτης σεζόν. Έχει χάσει έναν από τους σημαντικότερους συμβούλους της, τον σερ Τζόρα, που σημαίνει ότι ο ρόλος της Μισάντεϊ ως συμβούλου αλλά και ως φίλης έχει καταστεί ακόμη πιο σημαντικός» τόνισε στο TV Έθνος η Νάταλι Εμάνουελ.
-Οι δύο ηρωίδες είναι φίλες;
«Είναι δύο πολύ έξυπνες γυναίκες που σέβονται η μία την άλλη, αλλά η Μισάντεϊ έχει «ρυθμιστεί» να είναι ένα υποταγμένο πρόσωπο και έτσι μερικές φορές δυσκολεύεται. Υπάρχει μια συγκεκριμένη σκηνή σ' αυτήν τη σεζόν που η Ντενίρις ζητά τη γνώμη της και η Μισάντεϊ αισθάνεται κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου.»
-Εσείς και ο Τζέικομπ Αντερσον (Γκρέι Ουόρμ) φαίνεστε πάντα πολύ βλοσυροί στην κάμερα...
«Υπάρχουν μερικές φορές που εγώ και ο Τζέικομπ κυριολεκτικά δεν μπορούμε να κοιταχτούμε χωρίς να σκάσουμε στα γέλια, ακριβώς επειδή είμαστε έτσι. Είναι πραγματικά χαριτωμένος τύπος και λέει απίστευτα αστεία όλη την ώρα.»
-Εξακολουθούν να υπάρχουν φορές που εντυπωσιάζεστε από κάποια σκηνή ή από κάποια νέα τοποθεσία;
«Σίγουρα. Αυτό συνέβη φέτος στην Ισπανία, στην Οσούνα. 80.000 άτομα έκαναν αίτηση μόνο για να βρίσκονται μέσα στο πλήθος. Υπήρξαν περιπτώσεις που είχαν διάφορες κάμερες για τα κοντινά πλάνα της δράσης μέσα στον κόσμο, και έβλεπα τις επιδόσεις τους. Και ακόμα κι αυτοί οι τύποι ήταν πραγματικά εξαιρετικοί!! Ολο αυτό το πράγμα ήταν ένα απίστευτο θέαμα.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved