Ο Έϊνταν του «Sex and the city»: Σε ραντεβού στα τυφλά γνώρισε την σύζυγό του!
Hollywood

Ο Έϊνταν του «Sex and the city»: Σε ραντεβού στα τυφλά γνώρισε την σύζυγό του!

Ο John Corbett ή ο Έϊνταν του «Sex and the city» σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς γνώρισε την σύζυγό του!

Υπάρχει κόσμος που σε αποκαλεί ακόμα «Aidan», όπως ο ήρωας του Sex and the City;
«Συνέχεια, αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια από την τηλεοπτική σειρά και τις ταινίες. Νομίζω πως δύσκολα θα ξεχαστεί ο ρόλος αυτός, αλλά ειλικρινά δεν με πειράζει».

Θα επιστρέψει το Sex and the City στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο;
«Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο, αλλά μακάρι να γινόταν. Πιστεύω ότι μπορούν να γραφτούν πολλές ιστορίες με βάση τα κορίτσια και τη ζωή τους στη νέα εποχή. Εγώ, πάντως, και πολλοί άλλοι θα ήθελα να δω καινούρια επεισόδια και έναν ακόμα τελευταίο κύκλο. Θα δούμε τι θα γίνει...».


Είναι αλήθεια ότι με την ηθοποιό Bo Derek, με την οποία είσαι μαζί τα τελευταία δεκατρία χρόνια, γνωριστήκατε χάρη σε ένα ραντεβού στα τυφλά;
«Είναι μια απίθανη ιστορία. Ένας φίλος μου έκανε ένα πάρτι. Όταν με κάλεσε, του απάντησα ότι δεν μπορούσα να πάω γιατί ήμουν μόνος. Τότε μου είπε πως και η Bo Derek, που ήταν επίσης καλεσμένη, δεν είχε συνοδό και ότι εκείνος θα κανόνιζε να πάω να την πάρω από το σπίτι της και να είναι η ντάμα μου για το πάρτι. Παραμονή της γιορτής, τηλεφώνησα στην Bo και της ζήτησα να πάμε για δείπνο, έτσι απλά για να γνωριστούμε. Από τότε κολλήσαμε και είμαστε συνέχεια μαζί».


Ύστερα από τόσα χρόνια κοινής ζωής, πώς δεν αποφασίσατε να παντρευτείτε;

«Δεν ήμουν ποτέ οπαδός του γάμου, αντίθετα θεωρώ ότι είναι μια πολύ κακή ιδέα, ένα κακό συμβόλαιο. Αν ήθελα να κάνω παιδιά, τότε θα παντρευόμουν τη μητέρα των παιδιών μου, αλλά ποτέ δεν μου έλειψαν τα παιδιά, ποτέ δεν ήθελα. Η Βο ήταν παντρεμένη για τριάντα χρόνια με το σκηνοθέτη John Derek και ούτε για εκείνη τα παιδιά ήταν προτεραιότητα. Τώρα πια είμαστε αρκετά μεγάλοι για παιδιά, εγώ είμαι 53 και εκείνη 58, άρα ο μόνος τρόπος που μας μένει να έχουμε παιδιά είναι να υιοθετήσουμε κι αυτό είναι ένα θέμα που ποτέ δεν τέθηκε. Επίσης με την Bo έχουμε πολλά ανίψια. Σκέψου ότι ο μπαμπάς της είναι παπάς και έχει παντρέψει ακόμα και φίλους μας, όμως εμάς ποτέ δεν μας πίεσε».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved