Ανασκόπηση 2016: Αυτοί είναι οι έρωτες της διεθνούς showbiz
Hollywood

Ανασκόπηση 2016: Αυτοί είναι οι έρωτες της διεθνούς showbiz

Μέσα στο 2016 το φτερωτό αγγελάκι «χτύπησε» τους celebrities της διεθνούς showbiz. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια που μας απασχόλησαν την χρονιά που φεύγει.

Η Mariah Carey εκεί που ετοιμαζόταν να ντυθεί νυφούλα έκανε την ανατροπή και χώρισε. Η τραγουδίστρια όμως δεν τα έβαψε μαύρα. Αντιθέτως, ερωτεύτηκε και μάλιστα σφόδρα.

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση του Vincent Cassel και της Tina Kunakey , οι οποίοι είναι ερωτευμένοι και η διαφορά ηλικίας δεν τους ενδιαφέρει.

Ο Tom Hiddleston μετά τον χωρισμό του με την Taylor Swift εθεάθη πιασμένος χέρι-χέρι με νεαρή ξανθιά καλλονή. Οι δυο τους φαίνεται πως περνάνε καλά μαζί, αλλά η πρώην έγινε έξαλλη που εκείνος την ξεπέρασε αμέσως.

Ο έρωτας με έρωτα περνάει και αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους η Iggy Azalea. Δύο μήνες μετά τον χωρισμό της από τον διάσημο μπασκετμπολίστα των Lakers Nick Young, βρήκε τον έρωτα σε… άλλο πρόσωπο.

Ο Cristiano Ronaldo ερωτεύτηκε μια διαφορετική κοπέλα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πρώην του Iryna Shayk. Η Georgina Rodriguez φαίνεται πως είναι πολύ τυχερή.

Είναι να μην ερωτευτεί; Η Nina Agdal έχει κάνει τον Leonardo DiCaprio πραγματικά άλλον άνθρωπο. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός όλο το καλοκαίρι μας χάρισε άπειρα ερωτικά στιγμιότυπα με την σύντροφό του.

Η 25χρονη τραγουδίστρια, Ρίτα Όρα μέσα στο 2016 βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 31χρονου οδηγού της Formula 1, ο οποίος είναι ο πρώην της Νικόλ Σέρτζινγκερ, Λούις Χάμιλτον.

Η Gigi Hadid και ο Zyan Malik είναι full in love και μας το έχουν δείξει πολλές φορές στα social media.

To 2016 ήταν μια τυχερή χρονιά για τον πρίγκιπα Χάρι. Στο τέλος του καλοκαιριού, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Μέγκαν Μάρκλ.

Μέχρι να επιβεβαιώσει την σχέση της κοντέψαμε να πάθουμε νευρικό κλωνισμό. Η Kendall Jenner είναι ερωτευμένη με τον ράππερ A$AP Rocky.

Η νέα αγαπημένη του Steven Tyler είναι η 28χρονη Έιμι Αν Πρέστον, η οποία είναι η βοηθός του.

Αυτός κι αν είναι έρωτας κεραυνοβόλος! Η Amanda Seyfried και ο Thomas Sadoski μετά από 6 μήνες σχέσης αρραβωνιάστηκαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved