Πασίγνωστος ηθοποιός καταγγέλλει συνομωσία παιδεραστών στο Hollywood
Hollywood

Πασίγνωστος ηθοποιός καταγγέλλει συνομωσία παιδεραστών στο Hollywood

Απόπειρα να τον δολοφονήσουν για να μην αποκαλύψει τα ονόματα των παιδεραστών του Χόλιγουντ καταγγέλλει πασίγνωστος ηθοποιός

Ο Κόρεϊ Φέλντμαν που ήταν ένα από τα διασημότερα παιδιά-θαύματα του Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας τη δεκαετία του '80 σε ταινίες όπως το «Στάσου πλάι μου», υποστήριξε, όπως αναφέρει η espresso, σε τηλεοπτική εκπομπή ότι σκηνοθετήθηκε τροχαίο μετά την ανακοίνωση της πρόθεσής του να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην αμερικανική βιομηχανία κινηματογράφου.

Ολα άρχισαν, σύμφωνα με τον 46χρονο, την προηγούμενη εβδομάδα, όταν με βίντεο στο YouTube ξεκίνησε έρανο για να συλλέξει 8.600.000 ευρώ ώστε να γυρίσει το ντοκιμαντέρ. Υποσχέθηκε μάλιστα να κατονομάσει όσους κακοποίησαν σεξουαλικά τον ίδιο, τον Κόρεϊ Χάιμ και άλλα παιδιά ηθοποιούς, προκαλώντας την αντίδραση πολλών χρηστών, οι οποίοι του ζητούσαν να δώσει απλώς στη δημοσιότητα τα ονόματα. Εχοντας συγκεντρώσει μόλις 137.500 ευρώ μέχρι τη Δευτέρα, ο Φέλντμαν εμφανίστηκε στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Megyn Kelly Today» υποστηρίζοντας ότι η ζωή του μετατράπηκε σε κόλαση μετά την ανακοίνωση στο διαδίκτυο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved