Τόλμη και Γοητεία: Οι πρωταγωνιστές της ποζάρουν μαζί, 33 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο της σειράς
Hollywood

Τόλμη και Γοητεία: Οι πρωταγωνιστές της ποζάρουν μαζί, 33 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο της σειράς

Είναι ίσως η μακροβιότερη σαπουνόπερα στην ιστορία της τηλεόρασης παγκοσμίως καθώς έκλεισε 33 ολόκληρα χρόνια προβολής. 

Ο λόγος, βέβαια για την Τόλμη και γοητεία που ξεκίνησε να προβάλλεται από το κανάλι CBS στις 23 Μαρτίου του 1987 και συνεχίζει ακάθεκτη σε πολλές χώρες του κόσμου να αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών παγκοσμίως.

Η Κatherine Kelly Lang, ή αν προτιμάτε η Μπρουκ, με αφορμή αυτή την τόσο όμορφη επέτειο, θέλησε να χαρίσει στους φαν της δημοφιλούς σαπουνόπερας ένα όμορφο δώρο. Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία της με τον επίσης πρωταγωνιστή της σαπουνόπερας John McCook ο οποίος υποδύεται τον Έρικ Φόρεστερ. Είναι από τους ελάχιστους ηθοποιούς της σειράς που συνεχίζουν να δίνουν 33 συναπτά έτη σάρκα και οστά στους ρόλους τους στη σειρά.

Η διάσημη ηθοποιός η οποία μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχε βρεθεί και στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στην ελληνική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου 8 Λέξεις, έγραψε στη λεζάντα της κοινής φωτογραφίας της με τον συμπρωταγωνιστή της:

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στη σειρά καθώς σήμερα έχει επέτειο 33 ετών. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που παρακολουθείτε την σειρά τόσα πολλά χρόνια. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι 35 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη τη γη συνεχίζουν να βλέπουν την Τόλμη και Γοητεία. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που εκτιμάτε και αγαπάτε το έργο που κάνουμε και για εμάς είναι πολύ διασκεδαστικό να δουλεύουμε για αυτή τη σειρά».

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία αλλά και πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved