Αστρονομικό ποσό για την αγορά της… μωβ βίλας του Prince! Δεν φαντάζεστε πόσο πωλείται το παλάτι του
Hollywood

Αστρονομικό ποσό για την αγορά της… μωβ βίλας του Prince! Δεν φαντάζεστε πόσο πωλείται το παλάτι του

Η έπαυλη του Prince στο Μπέβερλι Χιλς, την οποία κάποια στιγμή είχε βάψει μοβ, με το γήπεδο τένις στην οροφή και τη σπηλιά με τη νεροτσουλή­θρα, είναι προς πώληση.

Το θέμα είναι όμως πόσο πωλείται! Πωλείται λοιπόν έναντι... αστρονομικού ποσού μιας και πρόκειται για ιστορική βίλα, της οποίας οι τοίχοι, αν μιλούσαν, θα μπορούσαν να πουν πολλές ιστορίες.

Το θηριώδες ακίνητο αγοράστηκε το 2004 από τον τζαζίστα Κάρλος Μπούζερ, ο οποίος το εί­χε ενοικιάσει στον Prince και τον έκανε έξαλλο, όταν μεταμόρφωσε την έπαυλη σ’ ένα μοβ παλάτι.

Τελικά, ο διάσημος μουσικός το επανέφε­ρε στην αρχική του όψη και οι δυο τους όχι μόνο κήρυξαν ανακωχή, αλλά έγιναν και φίλοι.

Η πο­λυτελής κατοικία, στην οποία έχει μείνει στο πα­ρελθόν και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, μπορεί να αγοραστεί στο σύνολό της ή μπορεί να νοικιαστεί το κεντρικό κτίριο αντί 80.000 δολαρίων τον μή­να.

Πρόκειται για τον ορισμό της... απλωσιάς, αφού διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, 13 λουτρά, μία αίθουσα χορού, ειδικό χώρο για κρασιά, εσωτε­ρικό γυμναστήριο, γκαράζ τεσσάρων αυτοκινή­των και πισίνα με μπαρ μέσα στο νερό.

Δείτε το ποσό εκκίνησης για τη πώληση της θρυλικής μωβ βίλας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved