Έλεν Μίρεν: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν διαβάζει ποτέ κριτικές
instagram
Hollywood

Έλεν Μίρεν: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν διαβάζει ποτέ κριτικές

Η 76χρονη βρετανίδα ηθοποιός Έλεν Μίρεν έχει ξεχωρίσει με το μοναδικό της ταλέντο τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο.

Αν και έχει πάρει μέρος σε σπουδαίες παραγωγές η Έλεν Μίρεν με αφορμή τη νέα της ταινία με τίτλο «The Duke», αποκάλυψε το πόσο πολύ την είχαν επηρεάσει στο παρελθόν τα αρνητικά σχόλια με αποτέλεσμα να μην ξανά διαβάσει ποτέ τις θετικές αλλά και τις αρνητικές κριτικές που την αφορούν.

Η Έλεν Μίρεν είναι μια ηθοποιός που δύσκολα δέχεται αρνητικές κριτικές, καθώς θεωρείται αυθεντία στον χώρο της. Παρ' όλα αυτά, στο παρελθόν είχε δεχθεί ορισμένα αρνητικά σχόλια σχετικά με διάφορες ερμηνείες της. Αυτά την είχαν επηρεάσει τόσο πολύ, που αποφάσισε να μην διαβάσει ξανά κριτική για εκείνη, είτε είναι θετική, είτε αρνητική.

«Έχτισε», λοιπόν, ένα τείχος ανοσίας που δεν επέτρεψε σε κανένα σχόλιο να την αγγίξει. Όπως εξομολογήθηκε αρκετά πρόσφατα, με αφορμή τη νέα της ταινία «The Duke», «Όταν ήμουν νεότερη, συνήθιζα να διαβάζω τις κριτικές, όμως συνειδητοποίησα πως μου προκαλούσαν αναστάτωση, είτε ήταν καλές, είτε κακές»...

Η λατρεμένη ηθοποιός, θέλοντας να εξηγήσει περαιτέρω τι εννοεί, πρόσθεσε πως «οι καλές κριτικές σου έδιναν μία πλασματική αίσθηση του πόσο καλός ήσουν, ενώ οι κακές απλά σε κατέστρεφαν, συνεπώς δεν διαβάζω κριτικές». Από την άλλη, η ίδια δεν αγνοεί τη δουλειά που στην ουσία κάνουν οι κριτικές και το γεγονός πως προσφέρουν στους ηθοποιούς μία αίσθηση του πώς η ταινία λήφθηκε από το κοινό, που είναι πολύ σημαντικό.

Να θυμίσουμε πως αυτή την περίοδο κυκλοφορεί η νέα ταινία με τίτλο «The Duke». Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία ενός 60χρονου οδηγού ταξί που έκλεψε το πορτρέτο του Δούκα του Ουέλινγκτον, που φιλοτέχνησε ο Φρανθίσκο Γκόγια, από την Εθνική Πινακοθήκη, την δεκαετία του 1960 στο Λονδίνο.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Helen Mirren: Αυτό είναι το σημείο έχει «πειράξει» στο πρόσωπο της

Helen Mirren: Έτσι είναι άβαφη στα 72 της χρόνια

Δείτε την Helen Mirren με μαγιό και θα πάθετε πλάκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved