Το δεύτερο sex tape της Κιμ Καρντάσιαν
Hollywood

Το δεύτερο sex tape της Κιμ Καρντάσιαν

Ο πρώην σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν, Ρέι Τζέι μίλησε για το δεύτερο sex tape που έχει στην κατοχή της, η γνωστή τηλεπερσόνα.

«Φωτιές» άναψε στην Κιμ Καρντάσιαν ο πρώην της, με τον οποίο έκαναν το κρεβάτι να «στενάζει» με τις περιπτύξεις τους μπροστά στην κάμερα. Έπειτα από 15 χρόνια ο Ρέι Τζέι σπάει τη σιωπή του αποκαλύπτοντας ότι η Κιμ όχι μόνο έκρυβε το διαβόητο sex tape τους κάτω από το ίδιο της το κρεβάτι, αλλά και ότι έχει και δεύτερο.

Μιλώντας στην Daily Mail» ο Αμερικα­νός τραγουδιστής υποστήριξε ότι η Κιμ είχε τοποθετήσει τις βιντεοκασέτες, στις οποίες κατέγραψαν τους εαυτούς τους να κάνουν σεξ, μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών της Nike και το κουτί κάτω από το κρεβάτι της.

Ο Τζέι επιμένει ότι το διαβό­ητο πλέον sex tape δεν είναι το μοναδικό που έχουν γυρίσει, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει και δεύτερο, ωστόσο το μοναδι­κό αντίγραφο το έχει στην κατοχή της η Κιμ.

Κατηγόρησε, μάλιστα, την Κιμ και τη μαμά μάνατζερ της Κρις Τζένερ ότι όσο εκείνος παρέμενε στο παρασκήνιο έβγαλαν δισεκατομμύρια δολάρια «κα­κοποιώντας το όνομα του», μιλώντας για τη διαρροή sex tape για την οποία «εγώ δεν μίλησα ποτέ».

Ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι δεν ήταν αυτός που διοχέτευσε το διαβόη­το sex tape. Παραδέχτηκε ότι πρότεινε αστειευόμενος στην Κιμ να το κυκλοφο­ρήσουν στο διαδίκτυο όταν είδε την επι­τυχία που είχε το sex tape της Πάρις Χίλτον. Ωστόσο ισχυρίστηκε ότι, με το που το πρότεινε, η Κιμ το είπε στη μητέρα της «και από εκεί και μετά έφυγε από τον έλεγχο μου».

Μάλιστα, βγήκε από τα ρούχα του με τον πρόσφατο ισχυρισμό της Κιμ στο οικογενειακό reality στο Ηulu ότι μπορεί να έχει βίντεο που τον δείχνει να τοποθετεί δονητή στα οπίσθια της ενώ εκείνη κοιμόταν. «Είναι ψέμα και με κάνει να φαί­νομαι σαν βιαστής» εξερράγη ο 41χρονος.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian: Αυτές τις τροφές έκοψε για να φορέσει το φόρεμα της Marylin

Κιμ Καρντάσιαν: Ο νέος της έρωτας και οι δηλώσεις που θα κάνουν έξαλλο τον Κάνιε Γουέστ

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με «καυτό» μπικίνι στις Μπαχάμες και προκάλεσε φρενίτιδα στο Instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved