Kim Kardashian: Αυτές τις τροφές έκοψε για να φορέσει το φόρεμα της Marylin
Hollywood

Kim Kardashian: Αυτές τις τροφές έκοψε για να φορέσει το φόρεμα της Marylin

Η Kim Kardashian αποκάλυψε την δίαιτα που έκανε για να χωρέσει στο φόρεμα της Marilyn Monroe.

Η Kim Kardashian την Δευτέρα (2/5) βρέθηκε στα Met Gala και έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Άλλωστε όλοι ήμασταν σίγουροι πως η ίδια δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί με ένα ρούχο που δεν θα τραβούσε τα βλέμματα.

Η τηλεπερσόνα επέλεξε να φορέσει το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe όταν ευχόταν «Χρόνια Πολλά» στον τότε πρόεδρο J F. Kennedy. Όμως για να μπορέσει να «μπει» στο φόρεμα αυτό, έπρεπε να κάνει μια αυστηρή διατροφή, με την οποία κατάφερε να χάσει 7 κιλά σε 10 μέρες.

Η Kim Kardashian αποκάλυψε πως χρειάστηκε για τρεις εβδομάδες να κόψει τελείως την ζάχαρη και τους υδατάνθρακες, ενώ έτρωγε κυρίως λαχανικά και πρωτεΐνες. Βέβαια μαζί με την δίαιτα έκανε ασκήσεις γυμναστικής αλλά φορούσε και μια στολή σάουνας δύο φορές την ημέρα.

Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε:«Είχα την ιδέα να το δοκιμάσω και να το φορέσω. Το έφεραν με ένοπλους φρουρούς και γάντια. Το δοκίμασα και δεν μου έμπαινε. Έπρεπε να χάσω 8 κιλά. Αλλά ήμουν αποφασισμένη να το φορέσω. Τα κατάφερα. Έβαψα τα μαλλιά μου ξανθά. Έχω να φάω υδατάνθρακες και ζάχαρη εδώ και τρεις εβδομάδες. Φορούσα στολή σάουνας δύο φορές την ημέρα, έτρεχα στο διάδρομο, έκοψα τελείως τη ζάχαρη και κάθε υδατάνθρακα και έτρωγα μόνο τα πιο καθαρά λαχανικά και πρωτεΐνες».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved