Οι σταρ που μεγάλωσαν σε πλούσιες οικογένειες
Hollywood

Οι σταρ που μεγάλωσαν σε πλούσιες οικογένειες

Μπορεί να δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν στην κορυφή, όμως απ’ ότι φαίνεται είχαν και μια μεγάλη οικονομική στήριξη από την οικογένειά τους. 

Υπάρχουν περιπτώσεις διασήμων που χρειάστηκε να δουλέψουν από μικρή ηλικία, να θυσιάσουν τη μόρφωση τους για την επιβίωση τους, που βρέθηκαν να ζουν σε τροχόσπιτα ή μέσα στα αυτοκίνητα των φτωχών γονιών του.

Υπάρχουν όμως και άλλοι διάσημοι, που μεγάλωσαν μέσα στα πλούτη, κι όταν λέμε πλούτη, το εννοούμε, αφού σε αυτή τη λίστα υπάρχει μέχρι και μία ηθοποιός που δεχόταν τίγρεις ως δώρο από τους γονείς της όταν ήταν παιδί.

Οι διάσημοι σε αυτή τη λίστα προέρχονται από εύπορες οικογένειες, ασχολήθηκαν με την τέχνη κι έγιναν αστέρες του κινηματογράφου και του τραγουδιού με τον δικό τους κόπο και το δικό τους ταλέντο. Ίσως κυνήγησαν την τύχη τους σε μία σκληρή βιομηχανία, έχοντας ένα δίχτυ ασφαλείας, πάντως τα κατάφεραν μόνοι τους.

Κάρα Ντελεβίν

Η οικογένεια ταυ μοντέλου και ηθοποιού από τη Βρετανία είναι γεμάτη τίτλους, ισχυρές διασυνδέσεις και δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια. Από την πλευρά της μητέρας της, η γιαγιά της Κάρα ήταν κυρία επί των τιμών της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και ο παππούς της ήταν ιππότης και μεγιστάνας των εκδόσεων. Από την πλευρά του μπαμπά της, η γιαγιά της ήταν μέλος της αριστοκρατίας και ο παππούς της χρηματιστής και φίλος του τότε πρίγκιπα της Ουαλίας. Ο πατέρας της είναι κτηματομεσίτης και νονά της είναι η Βρεττανή ηθοποιός Τζόαν Κόλινς.

Έμμα Στόουν

Ο πατέρας της Έμμα Στόουν ήταν πρόεδρος και CEO μίας κατασκευαστικής εταιρείας. Η εταιρεία του είχε κέρδη εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο κι εκείνος ακόμα και σήμερα απασχολείται με τον κλάδο των κατασκευών. Η Έμμα πάντως ξεκίνησε να δουλεύει από μικρή ως ηθοποιός αρχικά στην Arizona κι έπειτα μαζί με τη μητέρα της ταξίδεψαν στο Λος Άντζελες για να ξεκινήσει να χτίζει την καριέρα της. Χωρίς, ωστόσο, την ευμάρεια που εξασφάλιζαν τα κέρδη της κατασκευαστικής εταιρείας, η ηθοποιός μπορεί να είχε μείνει για πολύ καιρό ακόμα στην Αριζόνα.

Μπράντελεϊ Κούπερ

Ο πατέρας του Μπράντλεϊ, Κούπερ ήταν χρηματιστής για την ισχυρότατη εταιρεία επενδύσεων Merril Lynch η και η μητέρα του δούλευε στο κανάλι ΝΒC. Ο ίδιος τέλειωσε το σχολείο Germantown Academy, ένα σχολείο για τα παιδιά των μελών, της ελίτ των ΗΠΑ που προετοιμάζει τους μαθητές για την εισαγωγή τους στα 8 σημαντικότερα Πανεπιστήμια της χώρας, δηλαδή αυτά που ανήκουν στην Ivy League: το Harvard, το Princeton, το Penn, το Yale, το Columbia, το Cornell, το Dartmouth και το Brown. Τελικά ο Bradley φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Georgetown.

Αριάνα Γκράντε

Η μητέρα της τραγουδίστριας ήταν CEO μίας εταιρείας επικοινωνίας και ο πατέρας της ίδρυσε μία εταιρεία γραφικών τεχνών. Δεν ήταν τόσο ο πλούτος των γονιών της, όσο οι διασυνδέσεις τους που την έφεραν από νωρίς στη ζωή της στη σκηνή, εκεί όπου η μικρή Αριάνα ήθελε να βρίσκεται και να τραγουδά. Της εξασφάλιζαν συναυλίες σε κρουαζιερόπλοια, αλλά και τη δυνατότητα να τραγουδήσει σε ηλικία 8 ετών, τον εθνικό ύμνο σε αγώνα των Florida Panthers. Οι γονείς της είχαν κάρτες διαρκείας της ομάδας.

Ρούνι Μάρα

Η Ρούνι Μάρα είναι μία ηθοποιός που φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που δεν ξέραμε και τόσα για το πλούσιο ξεκίνημα της στη ζωή. Ίσως πάλι να φταίει που δεν ξέρουμε και πολλά από αμερικανικό ποδόσφαιρο, γιατί το ονοματεπώνυμο της δεν είναι άγνωστο στον αθλητικό κόσμο των ΗΠΑ. Η οικογένεια της Μάρα έχει δεσμούς όχι με μία, αλλά με δύο ομάδες του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Ο προπάππους της από την πλευρά του πατέρα της, Τιμ Μάρα ήταν ο ιδρυτής των New York Giants. Ο προπάππους της από την πλευρά της μητέρας της, Άρτ Ρούνεϊ, ίδρυσε τους Ρittsburgh Steelers. Μαζί με την αγάπη τους για το άθλημα, οι δύο προγονοί τους κληροδότησαν και μία διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία στους απογόνους τους.

Σιγκούρνεϊ Γουίβερ

Ο πατέρας της ηθοποιού ήταν ο τηλεοπτικός παραγωγός Πατ Γουίβερ, που δημιούργησε την εκπομπή Today Show του NBC η οποία προβάλλεται ακόμα και σήμερα. Παράλληλα, ήταν επί χρόνια πρόεδρος του τηλεοπτικού κολοσσού ΝΒC. Η μητέρα της ήταν εκείνη που της μετέδωσε το καλλιτεχνικό γονίδιο, αφού ήταν η Βρετανίδα ηθοποιός Ελίζαμπεθ Ίνγκλις που έπαιξε στην ταινία του Χίτσκοκ , τα 39 σκαλοπάτια.

Πηγή: CIAO

Διαβάστε επίσης:

Έμα Στόουν – Γιώργος Λάνθιμος: Στη συνέντευξη Τύπου για την πρεμιέρα της νέας τους ταινίας

Ariana Grande: Την είδαμε νύφη στις πρώτες φωτό από το γάμο της και σαστίσαμε! Το παραμυθένιο νυφικό

Joaquin Phoenix - Rooney Mara: Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved