Ariana Grande: Την είδαμε νύφη στις πρώτες φωτό από το γάμο της και σαστίσαμε! Το παραμυθένιο νυφικό
Showbiz

Ariana Grande: Την είδαμε νύφη στις πρώτες φωτό από το γάμο της και σαστίσαμε! Το παραμυθένιο νυφικό

Κάτω από άκρα μυστικότητα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από μερικές ημέρες η Ariana Grande και ο αγαπημένο της Dalton Gomez.

H ιδιωτική τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της τραγουδίστριας πριν από περίπου δυο εβδομάδες και το πήρε είδηση κανείς αφού το ευτυχές γεγονός έγινε γνωστό μια εβδομάδα μετά.

Μέχρι και πριν από μερικές ώρες, που η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί φωτογραφίες από το γάμο της στα social media δεν έχει μιλήσει για το χαρμόσυνο γεγονός αλλά ούτε έχει αναρτήσει κάτι σχετικό στα social media.

Η είδηση έγινε γνωστή από την εκπρόσωπό της, η οποία σε σχετικές δηλώσεις στο περιοδικό People, είπε: «Ήταν μικρή και ιδιωτική τελετή. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο χαρά και αγάπη. Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχείς».

Οι πρώτες φωτογραφίες κάνουν ήδη το γύρω του διαδικτύου με την Ariana Grande να λάμπει μέσα στο παραμυθένιο λευκό νυφικό της, το οποίο «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Το υπέροχο νυφικό της είναι δια χειρός Vera Wang ενώ το στιλ του θα σε συναρπάσει. Μακρύ, sleek και εξώπλατο, με σκίσιμο στο πίσω μέρος, ιδανικό για σιλουέτες σαν αυτή που διαθέτει η τραγουδίστρια. Με φυσικό μακιγιάζ κι ένα χτένισμα που αναδείκνυε τις γωνιές του προσώπου της, ήταν λαμπερή και πανέμορφη.

Ο σύζυγός της γοητευτικός με το απίθανο κοστούμι της, έστεκε στο πλευρό της και οι δυο τους έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο στο Λος Άντζελες και ο ερωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που στάθηκε ικανός να τους φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως φημολογούταν η Ariana Grande και ο Dalton Gomez είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν το καλοκαίρι, αλλά τα σχέδιά τους άλλαξαν και ο γάμος χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved