Τζόαν Κόλινς: Η πόζα με λευκό σορτς στα 86 της χρόνια! Τα μυστική της αγέραστης «Αλέξις»
Hollywood

Τζόαν Κόλινς: Η πόζα με λευκό σορτς στα 86 της χρόνια! Τα μυστική της αγέραστης «Αλέξις»

Μπορεί να διανύει την 8η δεκαετία της ζωής της όμως η Τζόαν Κόλινς παραμένει λαμπερή και κυρίως… αγέραστη!

Η ηθοποιός που λατρεύτηκε ως «Αλέξις» στη Δυναστεία, διατηρεί μια φανταστική σιλουέτα ενώ η επιδερμίδα της δείχνει αλαβάστρινη!

Η Τζόαν Κόλινς διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο και ενημερώνει συχνά πυκνά με φωτογραφίες της. Η τελευταία μάλιστα είναι άξια θαυμασμού καθώς ποζάρει με λευκό σορτσάκι και είναι απίθανη!

Σε κάθε της συνέντευξη την ρωτούν για τα μυστικά της και φυσικά εκείνη δε διστάζει να τα αποκαλύψει και να δώσει τις δικές της συμβουλές για το πώς μπορεί μια γυναίκα να διατηρηθεί νέα ακόμη και χωρίς πλαστικές επεμβάσεις.

Δες την στη gallery

«Δεν θέλω να δείχνω σαν πλαστική Barbie. Τις προάλλες είδα μια διάσημη ηθοποιό και σχεδόν δεν τη γνώρισα. Έβλεπες τα εξογκώματα από τα "γεμίσματα" στο πρόσωπο της και τη δυσκολία που είχε να παίρνει εκφράσεις. Ήταν τρομακτικό! Καμιά φορά κάθομαι στον καθρέφτη, τραβάω πίσω το πρόσωπο μου και σκέφτομαι πόσο καλύτερη θα έδειχνα έτσι, αλλά φοβάμαι πολύ να το κάνω. Αγαπώ τις ρυτίδες έκφρασης και θα ήταν παράλογο να μην τις έχω στην ηλικία μου!», έχει πει για τις πλαστικές.

«Ο ήλιος είναι πολύ δυνατός, επομένως κάνω ηλιοθεραπεία φορώντας πάντοτε καπέλο, γυαλιά και full make up. Δεν με πειράζει να χαλάσω το δέρμα μου στο σώμα, όμως όχι στο πρόσωπο. Έχω μερικές καφέ κηλίδες, όμως εντάξει. Μεγαλώνω και είναι πολύ καλύτερο από το να συνέβαινε το αντίθετο», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved