Hollywood

Συγκλονίζει ο Baldwin μιλώντας για τις τραγικές αλλαγές στη ζωή του μετά τον θάνατο συνεργάτιδάς του

Gossip-tv Team

Άκρως εξομολογητικός εμφανίστηκε σε σπάνια συνέντευξή του ο Alec Baldwin αρκετούς μήνες μετά το δυστύχημα στα πλατό γυρισμάτων ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούσε όπου και έχασε τη ζωή της συνεργάτιδά του. 

Ο διάσημος ηθοποιός παραδέχτηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι μετά το συμβάν που έκανε τον γύρο του κόσμου, ο ίδιος μπήκε στο περιθώριο και έχασε πολλές δουλειές στον κατά τα άλλα φαντασμαγορικό κόσμο της 7ης τέχνης.

Επίσης, τόνισε, πως αν δεν ήταν η γυναίκα του Hilaria, η οποία περιμένει το έβδομο παιδί τους, να τον στηρίξει αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο ίδιος θα είχε εγκαταλείψει τον συγκεκριμένο χώρο και τη δουλειά του ως ηθοποιός.

Ο σταρ του Χόλιγουντ μίλησε για το τραγικό δυστύχημα στα σετ της ταινίας του τον περασμένο Οκτώβριο κατά το οποίο η Halyna Hatchyns έχασε τη ζωή της από πυροβολισμό όπλου για το οποίο η ίδια ήταν υπεύθυνη.

«Απολύθηκα και από άλλη δουλειά χθες. Ήμουν έτοιμος να πάρω την πτήση μου για το μέρος των γυρισμάτων και μου είπαν τελικά ότι δεν θέλουν να κάνουν την ταινία μαζί μου εξαιτίας του συμβάντος αυτού» παραδέχτηκε o Alec Baldwin και συνέχισε:

«Αν δεν είχα τη γυναίκα μου, δεν ξέρω πού θα ήμουν τώρα. Θα τα παρατούσα όλα, θα πουλούσα όλη την περιουσία μου, θα έβρισκα σπίτι στη μέση του πουθενά και θα ασχολούμουν με άλλα πράγματα. Ίσως με real estate».

Ο ίδιος τόνισε ότι αν και εφόσον επιστρέψει στα σετ γυρισμάτων ταινίας ή τηλεοπτικής σειράς, θα αρνηθεί να δουλέψει με αληθινά όπλα ενώ κατέληξε λέγοντας πως δεν περνάει μέρα από τότε που να μη φέρει στο νου του εκείνες τις τραγικές στιγμές.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του στο CNN:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved