Ζιζέλ-Τομ Μπρέιντι: Το τέλος του γάμου τους μετά από 13 χρόνια και οι επίσημες ανακοινώσεις τους
Instagram
Hollywood

Ζιζέλ-Τομ Μπρέιντι: Το τέλος του γάμου τους μετά από 13 χρόνια και οι επίσημες ανακοινώσεις τους

Μετά από έναν ευτυχισμένο γάμο που κράτησε περίπου 13 χρόνια, και δύο παιδιά, τον 12χρονο Μπένζαμιν, και τη Βίβιαν, 9 ετών η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο

Οι φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο του όμως μόλις πρόσφατα τις επιβεβαίωσαν και οι δυο τους με επίσημες ανακοινώσεις που εξέδωσαν μέσω των social media.

Συγκεκριμένα το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία έγραψε στην ανακοίνωσή της:

«Νιώθοντας μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προτεραιότητά μου ήταν και συνεχίζουν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζουν.



Η απόφαση για το τέλος ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, όμως απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Τομ πάντα ό,τι καλύτερο

Επιθυμώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της ζωής μας. Ευχαριστώ, Ζιζέλ».

Από την πλευρά του ο Τομ Μπρέιντι έγραψε στην ανακοίνωσή του:

«Πριν από λίγες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας, μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα θα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζουν. Καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση να λήξουμε τον γάμο μας, έπειτα από πολλή σκέψη. Το να το κάνεις αυτό είναι φυσικά, επίπονο και δύσκολο, όπως είναι για τόσους ανθρώπους που το περνάνε αυτό κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Όπως και να ‘χει, ευχόμαστε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα, καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που ακόμα δεν έχουν γραφτεί. Επιθυμούμε ιδιωτικότητα και σεβασμό, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε ό,τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved