Έντεκα διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα
Hollywood

Έντεκα διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα

Είναι η απόλυτη επιβεβαίωση πως αν κάποιος θέλει να κρατήσει κρυφή την προσωπική του ζωή, μπορεί!

Έντεκα διάσημα ζευγάρια λοιπόν, έκαναν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι εμείς το μάθαμε ξεκάθαρα από… σπόντα!

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα ζευγάρι αλλά και τις λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας

Ariana Grande - Dalton Gomez

O γάμος της Ariana Grande και του Dalton Gomez έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα τον Μάιο του 2021 με το ζευγάρι να κάνει έναν ονειρικό γάμο με ελάχιστους καλεσμένους.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο στο Λος Άντζελες και ο ερωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που στάθηκε ικανός να τους φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας.
Εκπρόσωπος της Ariana Grande είχε δηλώσει στο αμερικανικό περιοδικό People: «Ήταν μικρή και ιδιωτική τελετή. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο χαρά και αγάπη. Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχείς».

Mila Kunis - Ashton Kutcher

Mila Kunis και Ashton Kutcher έκαναν κρυφό γάμο. Το γαμήλιο party τους το 2015 αποκαλύφθηκε από την Ellen DeGeneres και πιθανότατα αν εκείνη δεν το είχε αποκαλύψει, μπορεί ακόμη να μην το είχαμε μάθει.

Cameron Diaz - Benji Madden

Η Cameron Diaz και ο κιθαρίστας των "Good Charlotte" Benji Madden παντρεύτηκαν μετά από ελάχιστους μήνες σχέσης, σε μια ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους στο Beverly Hills το 2015. "Παντρευτήκαμε στο σαλόνι το σπιτιού μας μπροστά στους φίλους μας", δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός στην ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen.

Penélope Cruz - Javier Bardem

Παρουσία λίγων καλών φίλων έκαναν τον γάμο τους το 2010 η Penélope Cruz και ο Javier Bardem σε ένα σπίτι στις Μπαχάμες τον Ιούλιο του 2010. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2007, όμως κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.

Jay Z - Beyonce

Ένα ακόμη ζευγάρι που έκανε κρυφά τον γάμο του, αν και θα περίμενε κανείς να γίνει εντυπωσιακά και πολύ λαμπερά, ήταν Jay -Z και η Beyonce, οι οποίοι παντρεύτηκαν στο διαμέρισμά τους. Μάλιστα, φήμες θέλουν το ζευγάρι να είχε απαγορεύσει ρητά την χρήση κινητών και καμερών στην διάρκεια του μυστηρίου.

Scarlett Johansson - Colin Jost

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την είδηση ότι η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο σε μια οικεία τελετή με την οικογένειά τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η επιθυμία του γάμου τους είναι να βοηθήσουν τους ευάλωτους ηλικιωμένους, υποστηρίζοντας το @mealsonwheelsamerica. Σκεφτείτε να κάνετε δωρεά για να γιορτάσετε το ευτυχισμένο ζευγάρι κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο βιογραφικό μας." έγραφε χαρακτηριστικά το post που έκανε γνωστή την είδηση του γάμου της Scarlett Johansson και του Colin Jost.

Julia Roberts - Daniel Moder

Julia Roberts και Daniel Moder γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The Mexican" το 2000. Δύο χρόνια μετά, ένα δημοσίευμα του "Us Weekly" ανέφερε πως η πρωταγωνίστρια παντρεύτηκε τον κάμεραμαν σε μια κλειστή ρομαντική τελετή στο ράντζο τους στο Taos.

Harrison Ford - Calista Flockhart

Harrison Ford και Calista Flockhart, ήταν ζευγάρι για περίπου 8 χρόνια ώσπου τελικά παντρεύτηκαν σε μια άκρως απόρρητη τελετή στο Νέο Μεξικό, το 2009.

Blake Lively - Ryan Reynolds

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds παντρεύτηκαν το 2012 στην Νότια Καρολίνα, με τους λίγους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν την Florence Welch από τους "Florence and the Machine" επί σκηνής.

Adam Brody - Leighton Meester

Ο μυστικός γάμος του ζευγαριού τελέστηκε ακριβώς τρεις μήνες μετά από την αποκάλυψη της είδησης ότι είναι επίσημα μαζί, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2014.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved