Alec Baldwin: Μηνύει 4 ατομα ακόμα από την παραγωγή του «Rust»!
Hollywood

Alec Baldwin: Μηνύει 4 ατομα ακόμα από την παραγωγή του «Rust»!

Ένα από τα πιο σοκαριστικά δυστυχήματα στο Χόλιγουντ έγινε τον περασμένο Οκτώβριο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust», όπου πρωταγωνιστούσε ο Alec Baldwin και η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς έχασε τη ζωή της.

Δεν έχουν τέλος οι αγωγές στο «Rust», περίπου 1 χρόνο μετά τον θάνατο της κινηματογραφίστριας, Χαλίνα Χάτσινς, στα γυρίσματα του φιλμ, από κατά λάθος πυροβολισμό. Η σφαίρα ήλθε από πιστόλι που κρατούσε ο πρωταγωνιστής,
Alec Baldwin.

Η κατάσταση έφτασε μέχρι και το FBI, αλλά παρά το γεγονός ότι οι μηνύσεις από την οικογένεια της 42xpovnς ανήκουν στο παρελθόν, μετά από διαπραγματεύσεις, ακόμη η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαριστεί. Το όνομα του Baldwin υπέστη μεγάλη ζημιά από αυτό και ο Χολιγουντιανός σταρ αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση.

Ο ίδιος κατέθεσε μήνυση κατά ορισμένων μελών της παραγωγής, που θεωρεί πως ευθύνονται αποκλειστικά για ό,τι συνέβη. Κατηγορεί 4 από τα μέλη του συνεργείου, την επικεφαλής οπλοστασίου, Χάνα Γκατιέρεθ - Ριντ, τον βοηθό σκηνοθέτη, Ντέιβ Χόλε, την υπεύθυνη σκηνικών, Σάρα Ζάχρι και τον προμηθευτή όπλων, Σεθ Κένι, τονίζοντας ότι απέτυχαν να διασφαλίσουν την ασφαλής ολοκλήρωση των γυρισμάτων. Η ιστορία του Μπάλντουιν για το πώς σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς, έχει ως εξής:

Παραδόθηκαν αληθινές σφαίρες στο πλατό και κάποιος γέμισε το όπλο με αυτές. Η αγωγή του εστιάζει σε όλα τα λάθη που έκαναν οι κατηγορούμενοι. Η Γκατιέρεθ - Ριντ και ο Χολς, απέτυχαν να ελέγξουν προσεκτικά τις σφαίρες ή το όπλο. Ο δεύτερος μάλιστα, ήταν εκείνος που εγγυήθηκε στον ηθοποιό ότι όλα ήταν εντάξει και του παρέδωσε το όπλο. Τέλος, ο Ζάχρι δεν έφερε στην επιφάνεια καμία ένσταση για την Γκατιέρεθ, που ενεργούσε απερίσκεπτα και αποτελούσε κίνδυνο για την ασφάλεια των γύρω της. Πώς σταμάτησαν οι μηνύσεις από της οικογένεια του θύματος; Ο σύζυγος της άτυχης Χαλίνα έγινε παραγωγός στο «Rust».

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved