Χάρι Στάιλς-Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Φιλιούνται παθιασμένα στη μέση του δρόμου και το βίντεο έγινε viral!
Hollywood

Χάρι Στάιλς-Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Φιλιούνται παθιασμένα στη μέση του δρόμου και το βίντεο έγινε viral!

Ένα βίντεο... χίλιες λέξεις στην περίπτωση του Χάρι Στάιλς και της Έμιλι Ραταϊκόφσκι αφού εδώ και λίγα 24ωρα κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου το βίντεο όπου οι δυο τους επιδίδονται δημόσια σε καυτά φιλιά στο Τόκυο. 

Όλα αυτά την ίδια ώρα που στον ποπ σταρ χρέωναν σχέση με την διάσημη influencer Yan Yan Chan ενώ δημοσιεύματα ήθελαν το διάσημο μοντέλο υποτίθεται ότι ήταν σε σχέση με τον κωμικό ηθοποιό Έρικ Αντρέ για τους οποίους είχαν γραφτει εκατοντάδες δημοσιεύματα. Όχι άδικα βέβαια αφού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μόλις δηλαδή πριν από περίπου ενάμιση μήνα, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ο Έρικ Αντρέ είχαν ποζάρει γυμνοί για να γιορτάσουν τη μέρα των ερωτευμένων, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τους ήθελαν να βγαίνουν μαζί.

Όλα αυτά όμως αποτελούν μακρινό παρελθόν αφού στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail φαίνονται καθαρότατα ο Χάρι Στάιλς και η καλλονή Έμιλι Ραταϊκόφσκι να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά στη μέση κεντρικού δρόμου του Τόκυο. Ο διάσημος ποπ σταρ βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην Ιαπωνία αφού είναι σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας του με τίτλο Love on Tour και προφανώς είχε μαζί του και τη νέα αγαπημένη του με την οποία θέλουν να κρατήσουν αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όχι βέβαια με μεγάλη επιτυχία μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο.

«Ο Harry βλέπει κάποια. Καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της μετά το τσίρκο γύρω από τη σχέση του με την Olivia Wilde. Αλλά οι στενοί του φίλοι γνωρίζουν όλοι για το ειδύλλιο. Αν και είναι νωρίς, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά'» αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του Χάρι Στάιλς, αν και πλέον δεν μπορεί να κρύψει κάτι.

Όσο για το διάσημο μοντέλο, της έχουν χρεώσει κατά καιρούς πολλές σχέσεις όπως αυτές με τους Pete Davidson, o Jack Greer, o Eric Andre με τις φήμες να τη θέλουν το φθινόπωρο που πέρασε στο πλευρό του Brad Pitt.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved